ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ/ΔΟΚΙΜΙΑ

Χριστουγεννιάτικο Φως

Χριστουγεννιάτικο Φως

Post by: 17/12/2012 0 comments

ΒΙΒΛΙΟ

Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Χριστουγεννιάτικο Φως

7 μικρές ιστορίες σαν παραμύθι

Με αφορμή τις γιορτές που έρχονται, να σας παρουσιάσω και ένα δικό μου βιβλίο: Το Χριστουγεννιάτικο Φως.

Το βιβλίο αυτό το έγραψα σε μια εποχή που είχα ανάγκη από ένα αντίβαρο στην επαγγελματική μου ζωή. Χρειαζόμουν ένα διάλειμμα από τον υλικό, ανταγωνιστικό και απαιτητικό κόσμο μας, χρειαζόμουν ένα ταξίδι σε παραμυθένιους κόσμους, που μόνο το μυαλό σε ταξιδεύει.

Έτσι έγραψα αυτές τις 7 ιστορίες, τόσο διαφορετικές από το «Όχι πια sex, μόνο φίλοι». Εκ διαμέτρου αντίθετες. Η παραμυθένια απάντηση στο κυνισμό. Ένας άλλος κόσμος.

Ελαφάκια εφευρέτες, Άγιοι Βασίληδες που βαρυστομαχιάζουν, Γοργόνες που προσπαθούν να στολίσουν το βυθό με χριστουγεννιάτικα στολίδια, κακομαθημένες πριγκίπισσες, πάπιες που ερωτεύονται άλογα, τριανταφυλλένια αγγελάκια που, προκειμένου να ξαναβρούν το κέφι τους, κάνουν τη θητεία τους στη γη σαν φύλακες παιδιών.

Ένα μικρό βιβλιαράκι που διαβάζεται ευχάριστα σε ένα απόγευμα (αν είσαι μεγάλος, γιατί αξίζει να θυμηθείς ξεχασμένες αλήθειες και αξίες)

Αν πάλι θέλεις να διαβάζεις τις 7 ιστορίες αυτές στο παιδί σου, δεν θα κουραστείς να τις απαγγέλεις ξανά και ξανά (στα παιδιά αρέσουν οι επαναλήψεις) γιατί είναι πρωτότυπες και χαριτωμένες ιστορίες.

Με πολλή αγάπη σε όλους σας.

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης