ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Think and Grow Rich

Post by: 10/11/2014 0 comments

Napoleon Hill

Think and Grow Rich

Εκδόσεις BN Publishing

Σκέψου και Γίνε Πλούσιος”

Τι να πω για αυτό το αριστούργημα αυτοβοήθειας; Γράφτηκε το 1937 και έκτοτε, ΟΛΟΙ, μα ΟΛΟΙ οι συγγραφείς βιβλίων αυτοβοήθειας εμπνέονται από το περιεχόμενο αυτού του μοναδικού κι ανεπανάληπτου βιβλίου. Είναι must για να ξεκινήσεις από κάπου και να φτάσεις στην ολοκλήρωση και στην επιτυχία.

(Έψαξα στο διαδίκτυο και βρήκα ότι κυκλοφορεί και στα ελληνικά με τίτλο: “Σκέψου και Πλούτισε” των εκδόσεων Μπιμπής/Στερέωμα από τη Θεσσαλονίκη.)

Ο Ναπόλεον Χίλ, προκειμένου να γράψει αυτό το βιβλίο, πήρε συνεντεύξεις ή ανάλυσε εκατοντάδες σούπερ πετυχημένους ανθρώπους και συγκέντρωσε τα μυστικά τους. Επομένως, το βιβλίο αυτό στηρίζεται σε πραγματικά ταλέντα, αξίες και τρόπο σκέψης, ανθρώπων σαν κι εμάς.

Γι’ αυτό ο συγγραφέας πιστεύει πως εμείς οι ίδιοι είμαστε οι κυρίαρχοι της μοίρας μας, οι καπετάνιοι της ψυχής μας.

Μας δίνει μέσα από τις σελίδες του βιβλίου του όχι ένα, όχι δύο αλλά 13 βήματα για τον Πλούτο! Έτσι, το βιβλίο μας παρουσιάζει 13 κεφάλαια, με 13 μυστικά για το πώς να σκεφτόμαστε, πώς να οργανώνουμε τον εαυτό μας και τι να κάνουμε για να είμαστε πλούσιοι!

Πρώτο και σημαντικό βήμα είναι η Επιθυμία. Ακολουθούν:

 1. Επιθυμία

 2. Πίστη

 3. Αυθυποβολή

 4. Εξειδικευμένες Γνώσεις

 5. Φαντασία

 6. Οργανωμένος Προγραμματισμός

 7. Αποφασιστικότητα

 8. Επιμονή

 9. Η Δύναμη του Πλάνου

 10. Το μυστήριο του σεξουαλικού μετασχηματισμού

 11. Αναπτύσσοντας το υποσυνείδητο

 12. Συγχρονισμός

 13. Έκτη Αίσθηση

Αυτά τα 13 θέματα δίνουν την ευκαιρία στο συγγραφέα να αναπτύξει μια πλήρη φιλοσοφία για το πώς μπορείς να γίνεις πλούσιος. Ξεκίνα με την μέθοδο των 6: πώς η επιθυμία σου θα μετασχηματιστεί σε γεγονότα, με 6 συμβουλές.

 1. Αποφάσισε με το μυαλό σου πόσα χρήματα επιθυμείς.

 2. Προσδιόρισε ακριβώς τι προτίθεσαι να δώσεις, προκειμένου να σου επιστραφεί σε μορφή χρημάτων.

 3. Αποφάσισε μια συγκεκριμένη ημερομηνία που προτίθεσαι να έχεις τα χρήματα.

 4. Δημιούργησε ένα ξεκάθαρο πλάνο που θα βάλει σε εφαρμογή όσα θα κάνεις για να αποκτήσεις τα χρήματα που επιθυμείς.

 5. Γράψε μια φράση με το ακριβές ποσό που θέλεις να αποκτήσεις, το χρόνο που προγραμματίζεις να το έχεις, τι προτίθεσαι να δώσεις ανταποδοτικά και με ποιο πλάνο θα τα αποκτήσεις.

 6. Διάβαζε δυνατά την προηγούμενη φράση σου δυο φορές τη μέρα, μόλις ξυπνήσεις το πρωί και πριν κοιμηθείς το βράδυ. Όσο το διαβάζεις φαντάσου το και νιώσε να συμβαίνει και πίστεψε στον εαυτό σου ότι ήδη έχεις αυτά τα χρήματα.

Τι να σας πρωτοπεριγράψω! Πολλά επιμέρους μυστικά για ενδυνάμωση, ενθουσιασμό, δράση και την πίστη ότι θα τα καταφέρουμε. Μυστικά, tips, συμβουλές, περιγραφές των 6 βασικών μας φόβων, των 7 βασικών μας συναισθημάτων, τομείς όπου μπορούμε να αναζητήσουμε την αφθονία, μέθοδοι πώλησης προϊόντων και υπηρεσιών, οι 30 αιτίες της αποτυχίας, τα 11 χαρακτηριστικά του ηγέτη, τα 12 συμπτώματα ότι δεν έχεις την επιμονή που χρειάζεται και τα 8 μυστικά για να την έχεις, 28 ερωτήματα που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις τις αρετές και τα ταλέντα σου. Και όχι μόνο…

Ένα αριστούργημα που σε βοηθάει να ανακαλύψεις τα κίνητρά σου για την επιτυχία και πώς να την αποκτήσεις.

Μην το χάσεις! Είναι must!

Αν θες να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης