ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Βιβλίο του Yoshimori Noguchi: Ο νόμος του καθρέφτη, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 05/02/2024 0 comments

Yoshimori Noguchi

Ο νόμος του καθρέφτη

Εκδόσεις Πεδίο

Ένα υπέροχο μικρό (150 σελίδες) βιβλιαράκι προσωπικής ανάπτυξης.

Κεντρικό θέμα του βιβλίου είναι μια συμβολική ιστορία σχέσεων που οδηγεί στη συγχώρεση και στην ευτυχία. Στο βιβλίο, ο Ιάπωνας coach παρουσιάζει το νόμο του κάρμα σε δύο μέρη: στο πρώτο μέρος διηγείται μια συμβολική ιστορία και στο δεύτερο, τους κανόνες που διέπουν την ιστορία του βιβλίου αλλά και τη δική μας με τη συμφιλίωση με τον εαυτό μας και τους άλλους.

Σύμφωνα με το συγγραφέα, η ζωή μας είναι ένας καθρέφτης και τα πικρά μας συναισθήματα καθρεφτίζονται στη συμπεριφορά με την οποία μας αντιμετωπίζουν οι άλλοι και γυρίζουν πίσω σαν απάντηση, όχι απαραίτητα από τους αποδέκτες της πίκρας μας, άλλα από τη ζωή.

Η γραφή του Noguchi είναι απίστευτα μεστή, κατανοητή, ξεκάθαρη και φτάνει στην καρδιά των ψυχολογικών μας κουβαριών, τα οποία καταπιέζουμε μέσα μας για χρόνια.

Το βιβλίο είναι αποκαλυπτικό για το πώς λειτουργεί η ζωή και η βοήθεια που σού προσφέρει για να ξεκινήσεις να ελευθερώσεις την ψυχή σου από συναισθηματικές συγκρούσεις, είναι ανεκτίμητη.

Θα σε ενθουσιάσει και θα θέλεις να το χαρίσεις και σε φίλους σου. Γιατί ο αριθμός των σελίδων του το κάνει μικρό, ευκολοδιάβαστο και παράλληλα χορταστικό.

Φωτό από: https://depositphotos.com/gr/

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης