ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Γιατί εσύ;

Post by: 18/10/2016 0 comments

James Reed

Γιατί εσύ;

Εκδόσεις Διόπτρα

Ένα εκπληκτικό βιβλίο με τις 101 πιο συνηθισμένες ερωτήσεις που σου κάνουν όταν πηγαίνεις για interview προκειμένου να προσληφθείς σε δουλειά.

Από τα πιο χρήσιμα βιβλία που μπορεί να διαβάσει ένας υποψήφιος για οποιαδήποτε θέση:

 • Είτε είσαι τελειόφοιτος σπουδών και νέος
 • Είτε είσαι έμπειρος και ψάχνεις για αλλαγή θέσης ή εργασίας

Το βιβλίο “Γιατί εσύ” μεταφρασμένο στα ελληνικά θα σε βοηθήσει αν ψάχνεις δουλειά στην Ελλάδα ή αν στέλνεις βιογραφικά σου στο εξωτερικό, στηρίζοντάς σε σαν να είχες προσωπικό life coach.

 1. Σου εξηγεί τι σκέφτεται ο αξιολογητής σου και τι εννοεί όταν σου κάνει κάποιες ερωτήσεις προκειμένου να σε προσλάβει.
 2. Σου προτείνει τι να απαντήσεις για να ευχαριστήσεις τον αξιολογητή σου.
 3. Σου υπογραμμίζει τι να αποφύγεις να απαντήσεις.
 4. Σε ενθαρρύνει να κάνεις προετοιμασία και πρόβες πριν εμφανιστείς για το interview, ώστε να μην αιφνιδιαστείς από καμιά ερώτηση.
 5. Όλες οι ερωτήσεις που σου παραθέτει ο συγγραφέας είναι SOS.
 6. Ο James Reed ξέρει πάρα πολύ καλά το χώρο των επιχειρήσεων, εταιριών, οργανισμών.
 7. Σημασία έχει, πρωτίστως ο χαρακτήρας και η νοοτροπία του συνεντευξιαζόμενου (άρα, αυτό προσπαθεί να καταλάβει ο αξιολογητής από σένα).

Ως στέλεχος της διαφήμισης που ήμουν για πολλά χρόνια, σε διαβεβαιώ ότι έχω κάνει πολλές από αυτές τις ερωτήσεις. Και, πράγματι, το να διαβάζεις την αλήθεια πίσω από το πρόσωπο που κάθεται απέναντί σου είναι τέχνη.

Ο συγγραφέας James Reed την γνωρίζει πολύ καλά, αφού είναι Πρόεδρος του ομίλου Reed, εταιρίας συμβούλων με 2000 συμβούλους προσλήψεων για 200.000 θέσεις εργασίας κάθε μέρα. Έχουν τεράστια εμπειρία, λοιπόν.

Και θα σε μάθουν:

 • πώς να κάνεις την παρουσίαση του ανελκυστήρα.
 • ποια είναι τα στοιχεία της νοοτροπίας που αναζητά ο κάθε εργοδότης.
 • το τεστ του αεροδρομίου.

…και πολλά άλλα “κόλπα” για να πείσεις τον εργοδότη να προσλάβει εσένα.

Αν δεν ψάχνεις για δουλειά, ούτε σε ενδιαφέρει να αλλάξεις δουλειά, και πάλι, το βιβλίο “Γιατί εσύ” είναι χρήσιμο γιατί είναι μια ένεση αυτοπεποίθησης!

Θα σε κάνει να μάθεις καλύτερα τον εαυτό σου και να σταθείς με τον αέρα του επιτυχημένου στη ζωή σου και στην τωρινή σου δουλειά.

Άκουσέ με! Είναι εκπληκτικό βιβλίο. Το χρειαζόμαστε όλοι γιατί μας “ανεβάζει” το ηθικό, με λίγη επεξεργασία του πρωταρχικού μας υλικού , του εαυτού μας, δηλαδή!
Ακολουθήστε την Κατερίνα Τσεμπερλίδου στο Instagram:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης