ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Βιβλίο της Νίνας Καλούτσα: Η φωνή της επιτυχίας, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 23/05/2022 0 comments

Νίνα Καλούτσα

Η φωνή της επιτυχίας

Πώς να μιλάς ώστε να σε ακούν

Εκδόσεις Key Books

Η Νίνα Καλούτσα θεωρείται αυθεντία στην Ελλάδα στα θέματα που αφορούν τη σωστή χρήση της φωνής. Με την τεράστια εμπειρία της ως υψίφωνος αρχικά και αργότερα ως Καθηγήτρια Φωνητικής, μπορεί να εκπαιδεύσει τους μαθητές της να μιλούν με τη Φωνή της Επιτυχίας.

Άλλωστε, γι’ αυτό συνεργάζεται με πολιτικούς, υψηλόβαθμα στελέχη εταιρειών, τραγουδιστές, και προετοιμάζει ομιλητές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό για δημόσιες ομιλίες, συνεντεύξεις κλπ.

Στα χρόνια που εξασκεί αυτό το λειτούργημα, η Νίνα Καλούτσα έχει αναπτύξει μια δική της προσωπική Μέθοδο, που αποτελείται από 6 κλειδιά και τα οποία μοιράζεται με τους αναγνώστες της σε αυτό το βιβλίο.

Αυτό δηλαδή το βιβλίο αποτελεί τη βάση ασκήσεων και εξάσκησης, όχι απλά ανάγνωσης, για να βελτιώσουμε τη φωνή μας, και με αυτήν τις σχέσεις μας, αλλά και να γοητεύουμε τους συνομιλητές μας και τα πλήθη.

Η συγγραφέας, μας εξηγεί τα πάντα για τη φωνή, την ανατομία της, την έκφραση της ψυχής μέσω της φωνής, τη σύνδεσή της με την ψυχανάλυση, με την ενσυναίσθηση, την εκδήλωση – μέσω του λάρυγγα – συμπτωμάτων ή χαρακτηριστικών της προσωπικότητάς μας.

Η Μέθοδος της Νίνας Καλούτσα, όπως αποκαλύπτεται μέσα από το βιβλίο της, χρειάζεται εξάσκηση για να γίνει συνήθεια. Βασίζεται πολύ στη στάση του σώματός μας και στον τρόπο που αναπνέουμε. Σε συνδυασμό με ψυχολογικές συμβουλές, όπως τη διαχείριση του φόβου, την ισορροπία νου και καρδιάς, τον οραματισμό, μαθαίνουμε να μιλάμε με στόχο την επιτυχία.

Ένα εκπληκτικό βιβλίο, που σε κάνει να αγαπήσεις τη φωνή, την αναπνοή, τον λάρυγγα και τις δυνατότητες του σώματός σου να βελτιώνεται.

Αν δεν γνώριζες ότι η φωνή επηρεάζει την εικόνα μας στους άλλους, καιρός είναι να ασπαστείς αυτό το αξίωμα και να το κάνεις πραγματικότητα.

Ευχαριστούμε, Νίνα Καλούτσα!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης