ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Income double, half the trouble

Post by: 12/09/2014 0 comments

Jonathan Flaks
Income double, half the trouble

Εκδόσεις Dog Ear Publishing

Διπλό εισόδημα με μισό κόπο” είναι ο τίτλος του βιβλίου του coach Τζόναθαν Φλακς και στηρίζεται στις αρχές της:
1. Δέσμευσης
2. Θετικής Σκέψης
3. Αυτοπειθαρχίας
4. Ικανότητας να το εφαρμόσεις με ενθουσιασμό

Το βιβλίο αυτό αυτοβοήθειας δεν είναι ένα βιβλίο με συνταγή να γίνεις γρήγορα πλούσιος. Είναι ένα σεμινάριο-για-το-σπίτι σε μορφή βιβλίου, με coach τον ίδιο το συγγραφέα, που σε κάνει να πετύχεις στη ζωή σου, όποια κι αν είναι η οικονομική σου κατάσταση.

Για τον συγγραφέα Τζόναθαν Φλακς, “εισόδημα είναι ό,τι πραγματικά θέλεις να έρθει στη ζωή σου, συμπεριλαμβανομένου και του χρήματος”.

Η θεωρεία στην οποία στηρίζεται το βιβλίο λέει πως το “80% των αποτελεσμάτων (άρα και της επιτυχίας) στη ζωή σου έρχεται από το 20% των προσπαθειών σου”. Επομένως σταμάτα, κατάργησε ό,τι δεν βελτιώνει τη ζωή σου και ενίσχυσε ό,τι σου φέρνει επιτυχία.

Αν μπορούσες να εντοπίσεις το 20% των πράξεων, των σχέσεων, των μέσων παραγωγής σου που αποφέρουν το 80% των αποτελεσμάτων της ζωής σου, στη συνέχεια θα μπορούσες να επικεντρωθείς μόνο σε αυτές τις δραστηριότητες. Αυξάνοντάς τες, θα είχες θεαματικά αποτελέσματα.

Τα βήματα για να πραγματοποιήσεις αυτή τη θεωρεία είναι 3:

1. Πίστεψε τη φιλοσοφία αυτή.
2. Διάγραψε ό,τι σου τρώει χρόνο ή ενέργεια.
3. Διπλασίασε (αφού εντοπίσεις), τα διαμάντια που αποτελούν τις πηγές επιτυχίας σου στις σχέσεις ή στα έσοδά σου.

Έτσι, όλο το βιβλίο με πολλές εξηγήσεις, ασκήσεις και παραδείγματα σε οδηγεί να πετάξεις όσα σου “ρουφάνε” το καλό κομμάτι της ζωής σου και να διπλασιάσεις όσα (και όσους) σου “προσφέρουν”.

Επιπλέον, το βιβλίο, σου περνάει ενθουσιασμό να το κάνεις, εκτιμώντας ότι η θεωρία αυτή βρίσκεται κάτω από τη μύτη σου και δεν την έβλεπες τόσο καιρό!

Υπέροχο, χρήσιμο, σπουδαίο βιβλίο. Μακάρι να τα εφαρμόσουμε όσα μας περιγράφει.

Αν θες να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης