ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

How to become a money magnet

How to become a money magnet

Post by: 10/06/2013 0 comments

           ΒΙΒΛΙΟBusiness

Marie Claire Carlyle

How to become a money magnet

Εκδόσεις HayHouse

«Πώς να γίνεις μαγνήτης χρημάτων», της Μαρί Κλαιρ Καρλάιλ. Ιούνιος και ο μήνας είναι αφιερωμένος στο χρήμα. Στο σημερινό βιβλίο διαπίστωσα ότι αν διαβάσεις, όπως εγώ, 4 βιβλία στη σειρά για το χρήμα, νιώθεις δυνατός να βγεις στην αγορά να κάνεις θαύματα!

Προσοχή! Αν φθονείς το χρήμα, καλύτερα να μην ασχοληθείς με το βιβλίο. Αν όμως θέλεις να αντιγράψεις αυτούς που έχουν πετύχει, γιατί όλο και κάτι καλό θα βρεις και συ, έχει πολύ υλικό εδώ.

Η συγγραφέας Μαρί Κλαιρ Καρλάυλ, (και αυτή διοργανώνει workshop για να συμμετάσχουν όποιος αναγνώστες της θέλουν, όπως όλοι αυτοί οι συγγραφείς) χωρίζει το βιβλίο της σε 3 μέρη:

Στο πρώτο μέρος διερευνά την παρούσα μας κατάσταση. Πώς νιώθουμε με το χρήμα, πώς του φερόμαστε, πώς μπορούμε να ελκύουμε περισσότερα, τι δεν «ακούμε» ότι μας λέει το χρήμα

Στο δεύτερο μέρος του βιβλίου η συγγραφέας εξετάζει τον τρόπο με τον οποίο θα γίνεις μαγνήτης χρημάτων. Κατ’ αρχήν πώς να αλλάξουμε τις προσωπικές μας συνήθειες με 7 βήματα.

Στο τρίτο μέρος του βιβλίου η συγγραφέας, μας μαθαίνει πώς να εξερευνήσουμε το δυναμισμό μας, την ικανότητά μας να ελκύσουμε χρήματα, κάνοντας αυτό που θέλουμε στη ζωή.

Όλο αυτό το βιβλίο είναι γεμάτο «ασκήσεις», ερωτήσεις που σε βάζουν να σκεφτείς τις πεποιθήσεις σου για το χρήμα, τι θα κάνεις από εδώ και μπρος για να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις το χρήμα, πώς να διοργανώσεις μια «τελετή» που να σηματοδοτεί την δέσμευσή σου για την υπόσχεση που θα δώσεις, ώστε να ικανοποιήσεις το στόχο σου για περισσότερα χρήματα. Επίσης, θα μάθεις πώς να αντικαταστήσεις 3 αρνητικές απόψεις σου για το χρήμα με 3 θετικές και πολλά άλλα που, μάλλον δρουν υποσυνείδητα στον εαυτό σου.

Η συγγραφέας σου επαναλαμβάνει συνεχώς: «Το χρήμα υπάρχει εκεί έξω. Το μόνο που σε εμποδίζει από το να είσαι πλούσιος είσαι εσύ»

Διάβασέ το για να κάνεις «stretching» της δύναμής σου να πιστεύεις στον εαυτό σου και στις ικανότητές σου ότι θα τα καταφέρεις με το χρήμα.

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης