ΠΑΙΔΙΚΑ

Βιβλίο των Σαρλότ Γκροσετέτ και Λίλι Λαμπαλέν: 7 ιστορίες για τα Χριστούγεννα, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 19/12/2022 0 comments

Σαρλότ Γκροσετέτ – Λίλι Λαμπαλέν

7 ιστορίες για τα Χριστούγεννα

Εκδόσεις Ψυχογιός

Εφτά υπέροχες ιστορίες, μια για κάθε ημέρα της εβδομάδας των Χριστουγέννων, έρχονται με το μαγικό τους ραβδάκι να ενθουσιάσουν το παιδί σας που θα πάρει δώρο αυτό το βιβλίο.

«Το πλατάνι και το έλατο», «Μια ξεχωριστή χιονόμπαλα», «Ένα μαγικό δώρο», «Το φως των Χριστουγέννων», «Η προπόνηση των ξωτικών», «Ο Άι-Βασίλης και ο βοσκός», «Τα δώρα του Άι-Βασίλη», θα σκορπίσουν χαρά σε κάθε παιδί, άνω των 3 ετών.

Όλη η μαγεία των Χριστουγέννων, το όνειρο, οι συμβολισμοί, θα εξάψουν τη φαντασία κάθε μικρού αναγνώστη.

Μέσα από την πλοκή τους, τα παραμύθια παίρνουν συμβολισμούς και θετικά μηνύματα γύρω από το πνεύμα των Χριστουγέννων. Η ομαδικότητα, η συγχώρεση, η συνεργασία, η γενναιοδωρία, η καλοσύνη, το αγαθό της ελευθερίας, η θυσία για κάτι πιο σπουδαίο, ζωντανεύουν ξεκάθαρα μέσα από τις περιπέτειες των ηρώων.

Το παραπονεμένο πλατάνι, το φυλακισμένο ταρανδάκι, το πουπουλένιο ξωτικό, ο μαγικός μαρκαδόρος, η φιλοτιμία των βοηθών του Άι-Βασίλη, η δύναμη του ταπεινού βοσκού, η έκπληξη του πιο ωραίου δώρου, θα κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά στα αγαπημένα σας παιδιά, ανιψιά, βαφτιστήρια.

Χαρίστε το και κλέψτε τους στην καρδιά.

Με ζωντανή, χαρούμενη εικονογράφηση και σκληρό εξώφυλλο, το βιβλίο 7 ιστορίες για τα Χριστούγεννα είναι το καλύτερο χριστουγεννιάτικο δώρο.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης