ΠΑΙΔΙΚΑ

Βιβλίο της Πόλλυς Αντωνιάδη: Μόλλυ Ρόουζ, Ροζμελίντα, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 16/10/2023 0 comments

Πόλλυ Αντωνιάδη

Μολλυ Ρόουζ

Ροζμελίντα 

 

Οι φθινοπωρινές ιστορίες της γλυκιάς Μόλλυ, συνεχίζονται σε ένα ολοκαινούργιο βιβλίο με αφορμή το Χάλοουϊν. Φθινόπωρο, το σκοτάδι πέφτει νωρίς και η μάγισσα Ροζμελίντα χτυπάει την πόρτα τής Μόλλυς.

Η επίσκεψή της είναι μυστική καθώς η Ροζμελίντα, κόρη της κακιάς μάγισσας του Βόρειου Δάσους, έχει μεγαλύτερα ταλέντα στη ζαχαροπλαστική, παρά στη μαύρη μαγεία.

Έτσι η μικρή μάγισσα, έρχεται κρυφά να κάνει μαθήματα ζαχαροπλαστικής και καλής συμπεριφοράς κοντά στη Μόλλυ Ρόουζ. Όμως η μητέρα της καιροφυλαχτεί… θα αποδεχτεί τη θετική αλλαγή της κόρης της;

Ένα υπέροχο, παραμυθένιο βιβλίο, με μοναδική εικονογράφηση. Ποιοτικό, ευχάριστο, γεμάτο φαντασία.

Θα το χαρούν μικρές ή μικροί και μεγάλοι, αφού χαρίζει όμορφα παραμύθια, γλυκές συνταγές με κολοκύθα – και όχι μόνο – και κατασκευές από κολοκύθες, φανάρια και σκουπόξυλα!

Διαδραστικές ασχολίες που θα απολαύσουν τα παιδιά. Δεν χρειάζεται να αρκεστούν στο διάβασμα, μπορούν να συνεχίσουν δημιουργώντας τα δικά τους έργα που προσφέρει το βιβλίο σε ένα μοναδικό concept: Παραμύθια, συνταγές, κατασκευές.

Μπορείτε να βρείτε το υπέροχο βιβλίο της Μόλλυ Ρόουζ «Ροζμελίντα» από τις εκδόσεις Πατάκη, από το patakis.gr, από την ιστοσελίδα www.mollyrosefairytale.com ή από τα social media στη διεύθυνση @mollyrosefairytale.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης