ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Secrets of the Millionaire Mind

Secrets of the Millionaire Mind

Post by: 24/06/2013 0 comments

             ΒΙΒΛΙΟBusiness

T. Harv Eker

Secrets of the Millionaire Mind

Think rich to get rich!

Εκδόσεις HarperCollins

Ιούνιος και ο μήνας είναι αφιερωμένος στο χρήμα. Σήμερα σας παρουσιάζω ένα βιβλίο που ήταν Νο 1 Best Seller στους New York Times, στη Wall Street Journal και στο USA Today. Παντού, δηλαδή. Το «Μυστικά από το μυαλό του εκατομμυριούχου».

Μιλάμε για ένα καταπληκτικό βιβλίο που δεν σου υποδεικνύει ποιες μετοχές να αγοράσεις για να γίνεις πλούσιος αλλά σε βοηθάει να νιώσεις τη δύναμη και τις ικανότητες να ελκύσεις και να διατηρήσεις τον πλούτο!

Σύμφωνα με το συγγραφέα, αν δεν είσαι πλούσιος, είναι γιατί και εσύ (όπως η πλειοψηφία των ανθρώπων) δεν διαθέτεις την εσωτερική ικανότητα να δημιουργείς και να διατηρείς μεγάλες ποσότητες χρημάτων.

Παράδειγμα, οι τυχεροί του λαχείου που ανεξάρτητα από το ποσό που κέρδισαν, «τρώνε» τα χρήματα και γρήγορα ξαναγυρίζουν στην αρχική τους οικονομική βάση. Αντίθετα, οι εκατομμυριούχοι, ακόμα και αν πτωχεύσουν, ξαναβγάζουν χρήματα!

Γιατί;

Γιατί καθένας μας έχει ένα «θερμοστάτη» ρυθμισμένο ή για μερικές χιλιάδες ή για εκατομμύρια ή για δισεκατομμύρια ευρώ (ή δολάρια).

Γι’ αυτό το 80% των ανθρώπων δεν θα είναι ποτέ οικονομικά ελεύθεροι όπως θα ήθελαν να είναι.

Ο συγγραφέας χωρίζει το βιβλίο του σε δύο μέρη.

1. Στο πρώτο σε μαθαίνει να «ξεμάθεις» όσα ήξερες από παλιά για το χρήμα και να μάθεις να σκέφτεσαι, να αποφασίζεις και να δρας με νέο οικονομικό αποτύπωμα.

Να αλλάζεις τις Σκέψεις που οδηγούν σε Συναισθήματα που οδηγούν σε Πράξεις που φέρνουν Αποτελέσματα.

Πώς; Θα σου εξηγήσει τις Τρεις Επιρροές:

– τον προφορικό προγραμματισμό
– την αντιγραφή μοντέλων από άλλους (συνήθως τους μεγαλύτερούς μας)
– τα συγκεκριμένα περιστατικά

2. Στο δεύτερο μέρος ο Harv Eker σου προσφέρει 17 μοναδικές συμβουλές. 17 κεφάλαια που τα ονομάζει 17 φακέλους! 17 τρόπους που οι πλούσιοι σκέφτονται και δρουν διαφορετικά από τους φτωχούς ή μεσοαστούς.

Σας παραθέτω τον ορισμό ενός από τους 17:

Οι πλούσιοι πιστεύουν «Δημιουργώ τη ζωή μου». Οι φτωχοί πιστεύουν «Η ζωή μου συμβαίνει»

Έχει πολλά να μάθεις από αυτό το βιβλίο! Θα δεις τις διαφορές σκέψης πλουσίων και φτωχών ή μικροαστών και στους 17 οικονομικούς φακέλους.

Και μόνο από περιέργεια, αξίζει να το αγοράσεις (αν θέλεις, πληρώνοντας κάτι παραπάνω, μπορείς να πάρεις μέρος και στα workshops του Harv). Αλλά γιατί; Πάρε το βιβλίο του, καλύτερα.

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης