ΔΙΑΦΟΡΑ

Βιβλίο της Τζεν Τσίλινγκσγουορθ: Live Green, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 18/04/2022 0 comments

Τζεν Τσίλινγκσγουορθ

Live Green

52 βήματα για μια πιο βιώσιμη καθημερινότητα

 Εκδόσεις Μίνωας

Ένα υπέροχο βιβλίο για συνειδητοποιημένους αναγνώστες. Η βίβλος για τη βιωσιμότητα συμπυκνωμένη σε 160 σελίδες, μια που αυτή την εβδομάδα, γιορτάζουμε την Ημέρα της Γης.

Όπως περιγράφει ο τίτλος του βιβλίου, το Live Green περιέχει όλα όσα χρειάζεται να ξέρουμε για τον φυσικό κόσμο στην καθημερινότητά μας. Πώς να αποκτήσουμε έναν οικολογικό τρόπο ζωής, εύκολα, ευχάριστα, υπηρετώντας τις αξίες μας.

Μπορεί να έχετε διαβάσει αποσπασματικά άρθρα στο διαδίκτυο, αλλά, πιστέψτε με, αυτό το βιβλίο είναι το κάτι άλλο. Έχει όλα τα θέματα, καθαριότητας, διακόσμησης, συνηθειών, ρουχισμού, διατροφής, μόδας, που θα ταιριάξουν με την αρχή του εύ ζείν σας και με τη θετική σας επιρροή στις μελλοντικές γενιές.

Υπέροχα εικονογραφημένο, το βιβλίο αυτό, θα σας κάνει να νιώσετε συναισθήματα αγάπης και καλοσύνης για όσα σας περιβάλουν.

Πώς να κάνεις ξεσκαρταρίσματα, να αρωματίζεις φυσικά το σπίτι, να μεταποιείς και να ανακυκλώνεις τα έπιπλα, πώς να καλλιεργήσεις ένα δέντρο ή ένα θάμνο ή φυτά ανάλογα με τις εποχές, ώστε να βοηθήσεις τη διατροφή των μελισσών, πώς να καθαρίζεις και με τι είδους βιολογικά προϊόντα το σπίτι σου ή τα ρούχα σου, πώς να οργανώσεις τα γεύματά σου για να τρέφεσαι οικολογικά, πώς να φτιάχνεις ντρέσινγκ για σαλάτες ή να κάνεις κομποστοποίηση για να ξεμπερδέψεις με τα υπολείμματα τροφών.

Υπέροχες συμβουλές για κάθε μέρα, για το εύ ζείν μας, ακόμα και για Χριστούγεννα με βιώσιμο τρόπο.

Ένα βιβλίο-διαμάντι, όμορφο, χρήσιμο, εμπνευστικό, που κάνει πλούσια τη ζωή μας και τη διαμορφώνει έτσι που να την εκτιμάμε, μια ζωή με νόημα και απλότητα.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης