ΔΙΑΦΟΡΑ

Βιβλίο της Τίνας Α. Μιχαηλίδου: Γράμμα στον μπαμπά μου, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 15/01/2024 0 comments

Τίνα Α. Μιχαηλίδου

Γράμμα στον μπαμπά μου

Εκδόσεις Κομνηνός

Ένα συναισθηματικό βιβλίο γεμάτο αγάπη και αναμνήσεις μιας κόρης προς τον πατέρα της που έχασε.

Το γράμμα είναι οι νοσταλγικές στιγμές που έζησε η συγγραφέας κοντά στον πατέρα της, γνωστό καρδιολόγο, τον οποίο θαυμάζει απεριόριστα. Είναι αυτοβιογραφικό και, είμαι σίγουρη, πως η αλήθεια του θα συγκινήσει κάθε καρδιά.

Μετά από μια ευτυχισμένη παιδική ηλικία και την ενηλικίωση, η συγγραφέας θα βρεθεί στο πλευρό του πατέρα της, ως φροντιστής του, να τον περιθάλπει επί 4 χρόνια. Η άνοια, από την οποία πάσχει ο γιατρός πατέρας της, είναι ανίατη. Όσο για τη δύναμη και το κουράγιο που χρειάζεται για πρακτικά, όσο και συναισθηματικά θέματα, πρέπει η Τίνα να τα αναζητήσει στις δεξαμενές της ψυχής της.

Όμως, η θλίψη της απώλειας του πατέρα της μετουσιώνεται σε αισιόδοξες σκέψεις και συμβουλές για την ευκαιρία που μας δίνει η ζωή να δείχνουν με την αγάπη μας εκείνους που αγαπάμε, όσο τους έχουμε κοντά μας.

Τρυφερό, γνήσιο, αληθινό, ένα βιβλίο για την αγάπη και την προσφορά. Ένα βιβλίο για τους φροντιστές και την προσφορά τους σε άτομα με άνοια, ένα βιβλίο για τους δεσμούς της οικογένειας, ένα βιβλίο για τη γενναιοδωρία και το μεγαλείο της ψυχής. Θα σας συγκινήσει με την πανανθρώπινη αλήθεια του.

Φωτό από: https://depositphotos.com/gr/

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης