ΔΙΑΦΟΡΑ

Βιβλίο της Μαρίας-Μαρίνας Σεραφιμίδου: Ώρα να λάμψεις, παρουσίαση και περίληψη του βιβλίου

Post by: 20/11/2017 0 comments

Μαρία-Μαρίνα Σεραφιμίδου

Ώρα να λάμψεις

Εκδόσεις Παπαδόπουλος

 

Το καινούριο βιβλίο Μαρίας-Μαρίνας Σεραφιμίδου “Ώρα να λάμψεις” που θα μπορούσε άνετα να λέγεται και Λάμψτε, μαγειρέψτε, ζήστε αλά Μαρίνα, μόλις κυκλοφόρησε!

Η Μαρίνα (μια και η ίδια συχνά χρησιμοποιεί το μικρό της όνομα σαν υπογραφή) είναι blogger, YouTuber και συγγραφέας (το προηγούμενό της βιβλίο ήταν το “Μαγειρέψτε καλλυντικά!”)

Στο καινούριο βιβλίο, που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος και το οποίο είναι πολύ καλύτερο από το πρώτο της, θα βρείτε ένα ολιστικό σύστημα για την ομορφιά σας, τη διατροφή σας, τον οργανισμό σας, το σπίτι σας. Πρακτικές συμβουλές και σπιτικές συνταγές για έναν πιο υγιεινό και ολοκληρωμένο τρόπο ζωής, που όλοι αναζητάμε.

Δεν είναι απλά ένα βιβλίο ομορφιάς! Είναι τρία σε ένα: ομορφιά, υγεία, συνταγές για σένα, την οικογένειά σου και το σπίτι σου.

Εύκολα και ωραία κατηγοριοποιημένα κεφάλαια σε οδηγούν στο να βρεις:

  • Τη φιλοσοφία ζωής της Μαρίνας με “ευ ζειν” για καλή υγεία, ψυχολογία, περιβάλλον και την τσέπη σου (οικονομικές λύσεις φιλικές για την ομορφιά σου, τον οργανισμό σου, το νοικοκυριό σου).
  • Τα πολυμήχανα υλικά, απαραίτητα στο ντουλάπι της κουζίνας σου, χρήσιμα από το να κάνεις μια μάσκα ή κρέμα προσώπου μέχρι το να φτιάχνεις χυμούς, σαλάτες, μείγματα βοτάνων και γεύματα. Ντομάτα, γιαούρτι, μαϊντανός, κουρκουμάς, κολοκύθι, καρπούζι είναι μερικά μόνο από αυτά τα υλικά και συνοδεύονται από ωραίες συνταγές και έξυπνες συμβουλές.
  • Συμβουλές για υγιεινή διατροφή, απώλεια κιλών, αποτοξίνωση, άσκηση και πώς ενισχύουν τον οργανισμό μας εσωτερικά ή εξωτερικά. Και εδώ οι συνταγές της συγγραφέως μεταφέρουν σε πρακτικό επίπεδο τις απόψεις της.
  • Μείγματα και συνταγές για υγεία, για να καταπολεμήσετε ή να προλάβετε σωματικές ενοχλήσεις ή αρρώστιες με τη βοήθεια βοτάνων, ελαίων, τροφίμων, αφεψημάτων.
  • Για το σπίτι σας φυσικά καθαριστικά και μυστικά νοικοκυριού.
  • Απαντήσεις στις συνηθισμένες ερωτήσεις ομορφιάς και υγείας.

Ένα χρήσιμο, ολιστικό, πολυσυμβουλευτικό βιβλίο με συμβουλές και tips για όλα τα θέματα που αναζητούν στα blogs οι γυναίκες.

Κάθε σελίδα του βιβλίου έχει και μια σημαντική πληροφορία που κάνει τη ζωή μας και τη ζωή των δικών μας καλύτερη φτάνει να τις βάλεις σε εφαρμογή.

Το βιβλίο “Ώρα να λάμψεις” της Μαρίας-Μαρίνας Σεραφιμίδου είναι ένα εγχειρίδιο με 170 σελίδες και πάνω από 250 tips. Το κρατάς δίπλα σου και το συμβουλεύεσαι ή το ανοίγεις για να σου απαντήσει στα ερωτήματά σου.

Πολύ καλή η σελιδοποίηση του βιβλίου, σου κάνει εύκολη την αναζήτηση των κεφαλαίων, με χρωματιστούς τίτλους και αστερίσκους που βοηθούν στο διάβασμα.

Θα σας ενθουσιάσει! Είναι σαν ένα blog σε μορφή βιβλίου! Τα έχει όλα!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης