ΔΙΑΦΟΡΑ

Κλέψε σαν Καλλιτέχνης

Post by: 01/02/2016 0 comments

Austin Kleon

Κλέψε σαν Καλλιτέχνης

Η Μέθοδος

Εκδόσεις Key Books


Ένα σημειωματάριο για δημιουργικούς κλεπτομανείς που αναζητούν ιδέες. Θέλεις να ακονίσεις το μυαλό σου, να αναζητήσεις τα ταλέντα που κρύβεις μέσα σου, να περάσεις όμορφα ανακαλύπτοντας τον εαυτό σου;

Να, λοιπόν, το “ημερολόγιο” ή “σημειωματάριο” σου. Με ερωτήσεις και λευκές σελίδες για να τις γεμίσεις, να απαντήσεις, να μουτζουρώσεις, να δημιουργήσεις.

Από μικρό παιδί έχεις να νιώσεις τόσο όμορφα γράφοντας, συμπληρώνοντας τα κενά με κέφι και όρεξη.

Το σημειωματάριο αυτό έχει στενή σχέση (χωρίς να πρέπει να το έχεις διαβάσει) με το βιβλίο “Κλέψε σαν Καλλιτέχνης”  του ίδιου συγγραφέα, Austin Kleon, των εκδόσεων Key Books, που έχω ήδη παρουσιάσει.

Αυτό το σημειωματάριο είναι πολύ έξυπνο. Δεν χρειάζεται να το συμπληρώσεις όλο μαζί. Αρκεί μια-δυο σελίδες την ημέρα, για να αποκτήσεις τη Μέθοδο που σε βάζει σε αναζήτηση δημιουργικών λύσεων, προπονώντας το μυαλό σου.

Να μερικές έξυπνες σελίδες που σε καλεί να συμπληρώσεις:

  • 10 πράγματα που βρίσκονται γύρω σου και κανείς δεν χρησιμοποιεί.
  • Γράψε ένα γράμμα θαυμασμού.
  • Περίγραψε την αγαπημένη σου μέθοδο αναβλητικότητας. Μπορείς να βρεις μια πιο παραγωγική;
  • 10 πράγματα που πάνε καλά αυτή την εποχή.
  • Τι είναι αυτό που σκέφτεσαι και δεν το έχεις ακούσει από κανένα;

Αυτά είναι μερικά μόνο από τα πρωτότυπα και απροσδόκητα ερωτήματα που θα δεχτείς μέσα από τις σελίδες του για να απαντήσεις.

Σας έχω παρουσιάσει στις 18/1/2016 και ένα ακόμα ημερολόγιο των Key Books με τίτλο “Η Ιστορία της Ζωής μου “. Εκείνο είναι ένα σημειωματάριο Αυτογνωσίας, ενώ αυτό εδώ το σημειωματάριο που αποτελεί την Έμπνευσή σου για τη ζωή.

Θα το απολαύσεις συμπληρώνοντας τα κενά του, τις φούσκες του, τα τετράγωνά του και μετά… θα θέλεις κι άλλο! Γιατί βοηθάει το μυαλό σου να σκέφτεται έξω από τα συνηθισμένα, έξυπνα, πρωτότυπα.

Απόλαυσέ το!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης