ΔΙΑΦΟΡΑ

Η επανάσταση της νεότητας

Post by: 16/03/2015 0 comments

Άννα – Μαρία Παπίρη

Η επανάσταση της νεότητας

Οδηγός αντιγήρανσης για όλη την οικογένεια

Εκδόσεις Μίνωας

Το βιβλίο αυτό είναι ένας οδηγός ομορφιάς, ισορροπίας μυαλού και σώματος, ένας οδηγός διατροφής ή συνηθειών που βοηθούν την αντιοξειδωτική μας αντίσταση, συνδυάζοντας μυστικά νεότητας ενός δυνατού οργανισμού.

Μπορεί κάποια από αυτά να τα γνωρίζουμε, πιθανόν να τα έχουμε διαβάσει διασπαρμένα στο Διαδίκτυο. Όμως, τόσο πλήρη οδηγό για όλα μας τα ερωτήματα δεν νομίζω να βρούμε αλλού.

Είναι το βιβλίο για τις γυναίκες εκείνες που, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν το στρες και την έλλειψη χρόνου, αντιλαμβάνονται ότι χρειάζονται ένα σύμμαχο, ένα οδηγό που θα τις βοηθήσει να προσέξουν τον εαυτό τους περισσότερο.

Αν, λοιπόν, συνειδητοποιείς ότι χρειάζεται να αγαπάς και να προσέχεις τον εαυτό σου για να μπορείς να είσαι ευτυχισμένη και να αποδίδεις στη δουλειά ή στην οικογένεια, αυτό το βιβλίο αξίζει να βρίσκεται διαρκώς δίπλα σου στο κομοδίνο.

Έχεις μια απορία; ένα ερώτημα; ανοίγεις και αναζητάς στις σελίδες του.

Θα βρούμε από το τι να κάνουμε για τις αλλεργίες μέχρι τα κόκκινα μάτια, από πλήρες εβδομαδιαίο πρόγραμμα σωστής διατροφής έως τρόπους άσκησης για απώλεια βάρους, από συμβουλές για αναπνοές έως λίστα με προτεινόμενα συμπληρώματα διατροφής, από την ενυδάτωση των μαλλιών μέχρι τρόπους αντιμετώπισης της κυτταρίτιδας, από τρόπους διαλογισμού μέχρι κατάλογο από αντιγηραντικά ροφήματα.

Η συγγραφέας εργάστηκε σαν δημοσιογράφος και beauty editor σε πολύ γνωστά ελληνικά, γυναικεία περιοδικά, δίνοντας λύσεις και προτάσεις σε χιλιάδες αναγνώστριες. Για τη δημιουργία του βιβλίου συνεργάστηκε με πολλούς επιστήμονες, ειδικούς, γιατρούς, ψυχολόγους, coaches, διατροφολόγους, γυμναστές, φαρμακοποιούς, των οποίων τα βιογραφικά παραθέτει στο τέλος.

“Η επανάσταση της Νεότητας” είναι το ολιστικό πλάνο με φροντίδες και θεραπείες που προλαμβάνουν και αντιμετωπίζουν τη φθορά του χρόνου.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης