ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

50WAYSTOFINDALOVER

50 ways to find a lover

Post by: 04/08/2014 0 comments

Lucy – Anne Holmes

50 ways to find a lover

Εκδόσεις Pan

Ένα ευχάριστο μυθιστόρημα για την παραλία. Η ιστορία μιας κοπέλας 29 ετών που μετά από πολλούς μήνες χωρίς sex, προσπαθεί να βρει τον έρωτα της ζωής της (όχι απλά έναν εραστή).

Χιουμοριστικό, πολύ σύγχρονο μυθιστόρημα, με αναφορές στο σήμερα, στο internet, στο blogging, σε διασημότητες που όλοι ξέρουμε.

Η Σάρα είναι μια άνεργη ηθοποιός που πηγαίνει συνεχώς σε οντισιόν μέχρι να βρει ένα ρόλο. Για να βρει τα προς το ζην εργάζεται σαν σερβιτόρα σε ένα καφέ. Στο σπίτι της φιλοξενείται και ο παλιός της φίλος Σάιμον που μόλις έχει επιστρέψει από τη Βραζιλία. Στο καφέ μαζί της εργάζεται η Τζούλια που είναι η κολλητή της φίλη.

Οι γονείς της Σάρα, για να την βοηθήσουν, αρχίζουν να παρεμβαίνουν στη ζωή της. Στην αρχή στέλνουν το βιογραφικό της σε ένα reality show, όπου, όμως δεν γίνεται δεκτή. Μετά την πείθουν να πάει σε ένα speed dating. Εκεί γνωρίζει τον Πωλ, που της αρέσει πολύ, αλλά ο Πωλ δεν δίνει σημεία ζωής. Τελικά, ο πατέρας της την πείθει να αρχίσει να γράφει ένα blog, θεωρώντας πως μέσω του blog, θα κάνει νέες γνωριμίες.

Η Σάρα ακολουθεί κατά γράμμα τις συμβουλές των γονιών και φίλων της. Αρχίζει με διάφορες συμπτώσεις να βγαίνει ραντεβού, όπου όμως

  • Ο ένας είναι gay

  • Ο άλλος του πονάει ο φρονιμήτης

  • Τρίτος είναι ο πατέρας του gay (!)

  • Ο τέταρτος έχει ένα βρώμικο αυτοκίνητο

  • Ο πέμπτος τα ξαναβρίσκει με την πρώην του

  • Ο άλλος θέλει σαδομαζό καταστάσεις

Με χιουμοριστικό ύφος, πολύ διασκεδαστικό η συγγραφέας περιγράφει τις απογοητεύσεις στις συναντήσεις με τους υποψήφιους εραστές της και επικοινωνεί τις δυσκολίες των σημερινών ανθρώπων που αναζητούν ταίρι, να βρουν αυτό που ψάχνουν περνώντας μέσα από πολλές απογοητευτικές καταστάσεις.

Πάντως, το blog της θα βοηθήσει τη Σάρα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον λάθος υποψήφιο και το blog ενός αγνώστου θα της ανοίξει τα μάτια για τον αληθινό έρωτα.

Χαριτωμένο, σύγχρονο, με πολλές εναλλαγές, δεν θέλεις να το σταματήσεις.

Προχώρα. Διάβασέ το στην ξαπλώστρα.

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης