ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο του Παύλου Μάραντου: Ερωτική Επικοινωνία, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 13/02/2023 0 comments

Παύλος Mάραντος

Ερωτική Επικοινωνία

Η επικοινωνία της επικοινωνίας

Εκδόσεις Ινφογνώμων

 

Η Βίβλος των ζευγαριών. Κάθε άνθρωπος χρειάζεται εκτός την ατομική του ευτυχία, την ευτυχία μαζί με ένα άλλο άτομο. Σύμφωνα με τον συγγραφέα Παύλο Μάραντο, η σχέση του ατόμου με το άλλο φύλο, με το ταίρι του δηλαδή, αποτελεί και το νόημα της ζωής. Και για να γίνει ένας άνθρωπος ευτυχισμένος, χρειάζεται η μαγεία του έρωτα.

Μέσα στα 7 κεφάλαια του βιβλίου για τη γλώσσα του σώματος, τον έρωτα, την αγάπη, το σεξ, το γάμο, την επικοινωνία, θα ανακαλύψει ο αναγνώστης τις ομοιότητες και τις διαφορές των δύο φύλων, τα στερεότυπα, τις ριζωμένες πεποιθήσεις για τα σημαντικά αυτά θέματα ζωής, που αποτελούν την ανάγκη του ανθρώπου.

Δεν είναι απλά ένα βιβλίο για να διαβάσεις, είναι ένα εγχειρίδιο για να το κρατάς δίπλα σου στο κομοδίνο και να το συμβουλεύεσαι όταν σε απασχολεί ένα θέμα στη σχέση σου. Σου δίνει νέες γνώσεις ή σου θυμίζει ξεχασμένους κανόνες αγάπης και πλησιάσματος στον άλλον.

Πυκνογραμμένο, πλούσιο σε περιεχόμενο, η «Ερωτική Επικοινωνία» περιλαμβάνει αναφορές, ψυχολογικές έρευνες, θεωρίες ψυχολόγων, επιστημονικά συμπεράσματα, λαϊκές δοξασίες για την επιτυχία στις σχέσεις. Απευθύνεται και στη λογική μας και στο συναίσθημα, για αυτό και αξίζει να διαβαστεί και από άντρες και από γυναίκες.

Μερικές από τις θεωρίες του βιβλίου είναι ότι «οι συγκρούσεις λύνονται με συναίνεση», ότι η «γυναίκα προκαλεί και ο άντρας προσκαλεί», ότι «η γλώσσα του σώματος παίζει τον πρώτο λόγο κατά ένα ποσοστό 55% στην ερωτική έλξη», ότι «ο έρωτας είναι υπόθεση χημείας που κρατάει από 3 έως 12 μήνες» και μετά γίνεται αγάπη.

Θα ανακαλύψετε πολλά στο βιβλίο “Ερωτική Επικοινωνία” και θα αξίζει να θυμάστε το δεκάλογο της αγάπης, αν θέλετε μια δυνατή αρμονική σχέση που σας γεμίζει την ψυχή:

Δεκάλογος της αγάπης

  • Θα μοιράζομαι τα πάντα μαζί σου.
  • Δεν θα ψάξω ποτέ να βρω άλλο μέρος από την αγκαλιά σου.
  • Συνέχεια ανακαλύπτω νέους και υπέροχους λόγους για να σ’ αγαπώ περισσότερο.
  • Θα σου υπενθυμίζω καθημερινά από το πόσο σ’ αγαπώ.
  • Πάντα μια μικρή σκέψη μου για σένα θα μου φτιάχνει την ημέρα.
  • Όταν πέφτει ένα αστέρι, η ευχή μου θα είναι να μη χωρίσουμε ποτέ.
  • Τα μαλώματα, οι βρισιές και τα νεύρα θα είναι μια παρένθεση στην αγάπη μας.
  • Όταν είμαστε μακριά, θα νοιώθω πάντα ότι σ’ έχω δίπλα μου.
  • Θα έχεις πάντα κάτι που δεν έχει κανένας άλλος. Εμένα να σ’ αγαπώ.
  • Θα θυμάμαι πάντα την επέτειό μας, τη γιορτή και τα γενέθλιά σου.

Ένα βιβλίο καλογραμμένο, σε απλή και κατανοητή γλώσσα που θα σου δώσει πολλές λύσεις στη ζωή σου. Όλοι το χρειαζόμαστε.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης