ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Μόλις κυκλοφόρησε! «Το ταξίδι της δικής σου ευτυχίας», της Κατερίνας Τσεμπερλίδου!

Post by: 10/06/2024 0 comments

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου, συγγραφέας του βιβλίου «Η Ευτυχία είναι Απόφαση» και άλλων πέντε best seller βιβλίων αυτογνωσίας και αυτοβελτίωσης, απαντά στις πιο αναπάντεχες ερωτήσεις για την ευτυχία και αναζητά τρόπους για το πώς να κάνουμε το ταξίδι προς τη δική μας ευτυχία μια καθημερινή συνήθεια.

Όλα όσα θα ήθελες να μάθεις για μία από τις σημαντικότερες αξίες της ανθρωπότητας, αλλά δεν τολμούσες να ρωτήσεις, σου αποκαλύπτονται εδώ. ● Τι θεωρούμε πως είναι ευτυχία; ● Γιατί άλλοι τη φοβούνται, άλλοι την αναβάλλουν, άλλοι τη θέλουν κάτω από όρους και προϋποθέσεις και άλλοι νιώθουν ενοχές όταν είναι ευτυχισμένοι; ● Είναι η ευτυχία ουτοπία; Μια πεταλούδα που κυνηγάμε; ● Βλέπει ο ευτυχισμένος άνθρωπος την πραγματικότητα με ροζ γυαλιά; ● Έρχεται η ευτυχία από γεγονότα έξω από εμάς, όπως ένα λαχείο, μια σχέση, ή μήπως αναβλύζει από μέσα μας; ● Είναι ένα ταξίδι ζωής ή ένας προορισμός;

Η Κατερίνα Τσεμπερλίδου δίνει απαντήσεις σε 21 ερωτήσεις και αποκαλύπτει 50 μυστικά για το ταξίδι της δικής σου ευτυχίας.

Σε αυτό το βιβλίο, που αμφισβητεί πολλές πεποιθήσεις και προκαταλήψεις, θα ανακαλύψεις πόσα συναρπαστικά πράγματα μπορείς να σκέφτεσαι, να αποφασίζεις και να κάνεις για την καθημερινή σου ευτυχία. Μη φοβηθείς το κομμάτι του εαυτού σου που θέλει να είναι ευτυχισμένο. Ξεκίνα το δικό σου ταξίδι ευτυχίας, σήμερα!

Θα το βρείτε στα βιβλιοπωλεία και εδώ:

«Το ταξίδι της δικής σου ευτυχίας»

Συγγραφέας: Κατερίνα Τσεμπερλίδου

Εκδότης: Χάρτινη Πόλη

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης