ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο του Νίκου Γιαννακόπουλου: Ταξίδι δίχως τέλος, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 22/01/2024 0 comments

Νίκος Γιαννακόπουλος

Ταξίδι δίχως τέλος

Εκδόσεις Ιβίσκος

Ένα βιβλίο πολύ ιδιαίτερο αφού συνδυάζει τη μυθοπλασία με την αυτογνωσία. Ένα βιβλίο για το ταξίδι της ζωής και τις αποφάσεις που καλούμαστε να πάρουμε.

Η ιστορία ζωής του κεντρικού ήρωα μάς ταξιδεύει στο χρόνο, θα ταυτιστούμε με τα στάδια της διαδρομής του και θα αντιληφθούμε το δώρο της ζωής. Κατανοούμε το δρόμο που παίρνει ο κεντρικός χαρακτήρας, αφού παρακολουθούμε τη ζωή του από τη γέννησή του μέχρι την αναχώρησή του από τον κόσμο.

Καρπός ενός δυνατού έρωτα, ο Ανρί είναι γιος ενός δικηγόρου και θα γίνει και ο ίδιος δικηγόρος, μέχρι να έρθει η στιγμή να σπάσει το κατεστημένο και να φύγει από το γραφείο του πατέρα του. Μετά από μια κρίση αυτοπροσδιορισμού, θα ξεκινήσει τη δική του πορεία, στοχοπροσηλωμένος στο επαγγελματικό του μέλλον. Θα βρει μια γυναίκα, την Ευαγγελία, θα την αγαπήσει, θα κάνουν παιδιά και θα ζήσουν μαζί όλα τα σκαμπανεβάσματα που έχει κάθε ζευγάρι.

Μια ολόκληρη ζωή γεμάτη ερωτηματικά, πισωγυρίσματα, κομβικές αποφάσεις, αυτό είναι το θέμα του καινούργιου βιβλίου του Νίκου Γιαννακόπουλου. Ο ήρωάς του θα ζήσει τη δική του ζωή με το δικό του, μοναδικό τρόπο.

Πώς διαχειριζόμαστε το χρόνο της ζωής μας και πώς μας καθορίζουν τα πρόσωπα που διαλέγουμε να αγαπήσουμε ή να συνεργαστούμε μαζί τους.

Σε όλη την πλοκή του βιβλίου, υπάρχουν συμβουλές συμπεριφοράς, αξίες ζωής, αναφορές σε ρήσεις γνωστών φιλοσόφων, πράγμα που διαμορφώνει το βιβλίο σε ενδιαφέρον, χρήσιμο και γεμάτο με τη σοφία της αυτογνωσίας.

Οι συμπυκνωμένες του αλήθειες εμπνέουν τον αναγνώστη να κάνει το δικό του ταξίδι με το μοναδικό του τρόπο.

Θα σε παρακινήσει να εξερευνήσεις τον εαυτό σου, τις αποφάσεις σου, τα μαθήματα ζωής που πήρες, απλά και μόνο διαβάζοντας την ιστορία ζωής κάποιου άλλου, του κεντρικού ήρα του βιβλίου «Ταξίδι δίχως τέλος».

Ένα βιβλίο ταξίδι-ζωής, που ο καθένας μας ταξιδεύει, φτάνει να το κάνει με συνειδητότητα.

Θα σε συντροφέψει στις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Φωτό από: https://depositphotos.com/gr/

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης