ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο του Γιώργου Δημόπουλου και του Γιάννη Λαφαζάνου: Δέκα λεπτά… από την ευτυχία, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 03/06/2019 0 comments

Γιώργος Δημόπουλος – Γιάννης Λαφαζάνος

Δέκα λεπτά… από την ευτυχία

Εκδόσεις Μίνωας

Ένα ευχάριστο και αισιόδοξο βιβλίο αυτογνωσίας, με θέμα του την ευτυχία. Ο τίτλος υπονοεί ότι κάθε αναγνώστης, με το που ολοκληρώσει τις σελίδες του βιβλίου, θα απέχει 10 λεπτά από την ευτυχία, εάν κάνει πράξη τα κεφάλαια – έστω και ένα! – του βιβλίου.

Μέσα στις σελίδες του βιβλίου, οι δύο συγγραφείς δίνουν ικανοποιητικές απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα γύρω από την ευτυχία, είτε με θεωρίες φιλοσοφικού περιεχομένου, είτε με παραδείγματα ανθρώπων, μέσα από τη ζωή.

Η πρώτη αρχή “ευτυχισμένους ή δυστυχισμένους μπορεί να μας κάνει μόνο ο εαυτός μας και όχι οι άλλοι” είναι η αιτία για την οποία αξίζει να διαβάσεις το βιβλίο, αφού είναι στο χέρι σου να βρεις την ευτυχία που ζητάς.

Αναλύοντας τις προοπτικές ευτυχίας σε εννέα τομείς της ζωής, οι συγγραφείς σε ενθαρρύνουν να σκεφτείς και να βάλεις σε εφαρμογή, με ενθουσιασμό, τους τρόπους που θα γίνεις ευτυχισμένος.

Σου παρέχουν συμβουλές, αφού προηγουμένως σε ενθαρρύνουν να σκεφτείς με πόσους πολλούς τρόπους σαμποτάρεις την ευτυχία σου και πώς να ανατρέψεις αυτή την κακή συνήθεια.

Βασική προϋπόθεση για να βελτιώσεις τη ζωή σου, είναι  ξυπνώντας αισιόδοξα και ξεκινώντας τη μέρα με θετικές σκέψεις, ενθουσιασμό και καλή διάθεση.

Οι συγγραφείς σού αναπτύσσουν πώς να χειριστείς την αυτοεκτίμησή σου, τα συναισθήματά σου, τη βιασύνη σου, τη δημοσιότητα που αναζητάς, τον τρόπο που σκέφτεσαι, το πώς αντιμετωπίζεις το σεξ και την αγάπη, πώς θέτεις τους στόχους σου, πώς διαχειρίζεσαι την απιστία ή τις οικονομικές σου υποχρεώσεις, και πώς να διοχετεύεις την ενέργειά σου μόνο σε θετικές πράξεις, αντί για δυσαρέσκεια.

Ένα ευχάριστο, χρήσιμο βιβλίο αυτοβελτίωσης, που θα σε γεμίσει αισιοδοξία και χαρά της ζωής.

Αξίζει να το διαβάσεις τώρα το καλοκαίρι και να το κρατήσεις δίπλα στο κομοδίνο σου, όλο το χρόνο.

Πηγή: www.tsemperlidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης