ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο του Dr. Wayne W. Dyer: Επιλέγω ευτυχία, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 07/02/2022 0 comments

Dr. Wayne W. Dyer

Επιλέγω ευτυχία

Εκδόσεις Ιβίσκος

 

Με υπότιτλο: «Άλλαξε την οπτική σου για τα πράγματα, εκμεταλλεύσου πλήρως το δυναμικό σου και ζήσε τη ζωή που πάντα ονειρευόσουν», το βιβλίο αυτό του σπουδαίου ψυχολόγου και συγγραφέα Γουέην Ντάιερ, είναι ένα εγχειρίδιο ζωής.

Για τους αναγνώστες που έχουν αρχίσει το εσωτερικό τους ταξίδι αυτογνωσίας, προσφέρει απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα. Για την αναζήτηση της ευτυχίας, για την νοοτροπία μας και τις πεποιθήσεις μας, για το πώς να είμαστε θετικοί, για την επιτυχία μας στις σχέσεις, για την αξία που δίνουμε στον εαυτό μας.

Ο Γουέην Ντάιερ πιστεύει πως η ευτυχία δεν είναι στόχος, ούτε έξω από εμάς και ότι μπορούμε να κάνουμε εμείς οι ίδιοι τον εαυτό μας ευτυχισμένο, απελευθερώνοντας τις εσωτερικές μας δυνάμεις.

Κάθε αναγνώστης, στις σελίδες του βιβλίου ανακαλύπτει μηνύματα και ιδέες αποκλειστικά για τον ίδιον. Πώς, δηλαδή, εμείς οι ίδιοι μπορούμε να βελτιώσουμε τη ζωή μας, αλλάζοντας την οπτική μας στα πράγματα, ακολουθώντας την εμπειρία του ψυχολόγου- συγγραφέα.

Πώς να μάθουμε να εστιάζουμε στο παρόν, πώς να αποκτήσουμε σκοπό στη ζωή μας, πώς να μην είμαστε αυτοκαταστροφικοί, πώς να ξεφρακάρουμε τα αρνητικά από το μυαλό μας.

Αναφέροντας πολλά παραδείγματα, παροιμίες, ιστορίες και δίνοντας συμβουλές, το βιβλίο γίνεται πολύτιμος σύμβουλος. Ειδικά η παρακίνηση να κρατάμε ημερολόγιο, μας βοηθάει να αφομοιώνουμε καλύτερα όσα διαβάσαμε και να επεξεργαζόμαστε τη δική μας εσωτερική πλευρά, μετατρέποντάς μας από παθητικούς σε ενεργούς αναγνώστες.

Το «Επιλέγω ευτυχία» είναι ένα βιβλίο αυτογνωσίας-διαμάντι, γραμμένο από έναν από τους καλύτερους στο είδος του.

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης