ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο του Dr. Wayne Dyer και της Esther Hicks: Συν-δημιουργία, παρουσίαση και περίληψη του βιβλίου

Post by: 21/05/2018 0 comments

Dr. Wayne Dyer & Esther Hicks

Συν-δημιουργία

Εκδόσεις Ιβίσκος

 

Ένα υπέροχο βιβλίο αυτοβελτίωσης που θα σε κάνει να αγαπήσεις τον εαυτό σου και τη ζωή σου. Είναι “φάρμακο” για όποιον αναζητά την αυτογνωσία. Και μόνο που το διαβάζεις, νιώθεις καλύτερα, νιώθεις πλήρης και άξιος.

Αν και έχει “πλασμένες” λέξεις, πολύ καλή η μετάφραση του Αντώνη Κεραμυδά.

Υπότιτλος του βιβλίου: Συνδέσου με την Πηγή και υλοποίησε την πραγματικότητα που Επιθυμείς! – Μια συζήτηση μεταξύ δύο κορυφαίων δασκάλων.

Όλο το βιβλίο, είναι η καταγραφή του διαλόγου ανάμεσα σε δύο συγγραφείς και δασκάλους, που λαμβάνει χώρα δημόσια, σε ένα event. Συνομιλούν οι dr. Wayne Dyer και η Esther Hicks. Η τελευταία μιλάει μέσα από τη σύνδεσή της με τη συλλογική συνείδηση που ονομάζεται Αβραάμ. Επομένως, μέσω στης Έστερ, ο Αβραάμ απαντάει στις ερωτήσεις του Γουέην Ντάιαρ.

Αβραάμ είναι μια Συλλογική Συνείδηση, μια δόνηση, στην οποία όλοι έχουν πρόσβαση. Αποτελούν την Ενέργεια Πηγής, από την οποία εκπορευόμαστε όλοι. Είναι μια συλλογικότητα από δονήσεις υψηλής συχνότητας.

Θα πω, ερμηνεύοντας ελεύθερα, αντίστοιχης με το Θεό.

Το βιβλίο, εξηγεί πως ανάλογα με τις σκέψεις μας δονούμαστε σε διαφορετικό δονητικό επίπεδο. Μπορούμε να δονούμαστε σε χαμηλές συχνότητες όπως θλίψη, θυμό, απελπισία, απόγνωση. Ή να δονούμαστε σε ένα υψηλότερο επίπεδο, όπως αγαλλίαση, χαρά, αγάπη και ελευθερία. Ανάλογα με το δονητικό μας επίπεδο, περιτριγυριζόμαστε από άτομα και καταστάσεις που δονούνται στις ίδιες χαμηλές – ή ψηλές – συχνότητες. Άρα, δημιουργούνται δονητικά ταίρια.

Όταν όμως δονούμαστε σε υψηλές συχνότητες, η συνείδησή μας εναρμονίζεται με την Πηγή, την αγνή, θετική ενέργεια που μας εμπνέει να πραγματοποιούμε τα όνειρά μας. μας δίνει διαύγεια, επίγνωση, ευθυγράμμιση με τους στόχους μας και έλλειψη αμφιβολίας.

 • Η καλύτερη στιγμή για θετικές σκέψεις (υψηλής συχνότητας) είναι με το που ξυπνάμε το πρωί, γιατί τότε η δυναμική της σκέψης μας έχει καταλαγιάσει όσο κοιμόμαστε.
 • Όταν κάνουμε μια σκέψη για 17 δευτερόλεπτα, ο Νόμος της Έλξης θα φέρει μια επόμενη σκέψη όμοιων κραδασμών (θετική ή αρνητική). Έτσι, δημιουργείται μια δυναμική υλοποίησης όσων σκεφτόμαστε.
 • Αν θέλουμε να μας συμβούν θετικά πράγματα, ας σκεφτόμαστε αυτά που θέλουμε, όχι αυτά που φοβόμαστε να μας συμβούν.
 • Έχει βαρύτητα για την πραγματοποίηση των επιθυμιών μας η επανάληψη των θετικών μας δηλώσεων. Αυτό που επιδιώκουμε, όχι η έλλειψή του.
 • Όταν εστιαζόμαστε στη έλλειψη ή στους φόβους μας, αντιστεκόμαστε στις ίδιες μας τις επιθυμίες (με χαμηλές δονήσεις).

Το βιβλίο αναπτύσσει πολύ σοφά και χρήσιμα πράγματα για καθέναν από μας.

Όπως, πώς να:

 • Χρησιμοποιούμε τις Θετικές Βεβαιώσεις.
 • Θέτουμε εμπνευστική στοχοθεσία.
 • Αναπρογραμματιζόμαστε πριν τον ύπνο.
 • Επηρεάζουμε θετικά τα προβλήματα του κόσμου.
 • Εξαλείψουμε τα λάθη μας.
 • Αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στον εαυτό μας.
 • Αυτοθεραπευτούμε, εστιάζοντας σε σκέψεις ευεξίας.

Ένα εξαιρετικό βιβλίο που σε βοηθάει, σε εμπνέει, σου υπενθυμίζει όσα καλά σε περιμένουν στη ζωή αν σκέφτεσαι θετικά (σε υψηλές δονήσεις).

Ό,τι καλύτερο θα διαβάσεις πριν κοιμηθείς.

 

Πηγή: www.tsemperlidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης