ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο του Dr. Joseph Murphy: Ο νόμος της Αφθονίας, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 05/09/2022 0 comments

Dr. Joseph Murphy

Ο νόμος της Αφθονίας

Εκδόσεις Διόπτρα

 

Έχω ξαναεκφράσει το θαυμασμό και την πίστη μου στα διδάγματα του συγγραφέα και διδασκάλου Dr. Joseph Murphy.

Μετά το βιβλίο του «Ο νόμος της Ευτυχίας» που σας παρουσίασα, σας παρουσιάζω σήμερα ένα ακόμη μικρό διαμάντι της σκέψης του, το βιβλίο «Ο νόμος της Αφθονίας». Είναι μια επιλογή από τα κείμενα και τη φιλοσοφία του, που έκανε ο Ντέιβιντ Κάμερον Γκικάντι.

Η βάση της φιλοσοφίας του μεγάλου στοχαστή του κινήματος της Νέας Σκέψης, είναι η δύναμη του υποσυνείδητου εαυτού μας. Η πραγματική πηγή του πλούτου και της αφθονίας μας, βρίσκεται μέσα μας. Η Αόρατη Πηγή που δημιούργησε το Σύμπαν είναι η Πηγή από την οποία προερχόμαστε, γεννηθήκαμε. Όσοι αντιλαμβάνονται τη σχέση τους με την Πηγή, πραγματοποιούν τα όνειρά τους.

Ο συγγραφέας μας εξηγεί πώς λειτουργεί ο νους μας σε υποσυνείδητο και συνειδητό επίπεδο ή αλλιώς στον υποκειμενικό νου και στον αντικειμενικό νου. Η δύναμη του υποκειμενικού νου εκδηλώνεται όταν ο αντικειμενικός νους μας βρίσκεται μεταξύ ύπνου και ξύπνιου. Τότε είναι η ιδανική στιγμή της αυθυποβολής.

Με την πειθαρχημένη μας φαντασία, και όχι με την υπερπροσπάθεια, μπορούμε να περάσουμε την ιδέα του πλούτου στο υποσυνείδητό μας, μέχρι να μας γίνει πεποίθηση. Μετά, το υποσυνείδητο εργάζεται για την εκπλήρωση της επιθυμίας μας.

Οι συμβουλές, τα tips και οι δηλώσεις που προτείνει ο Μέρφυ είναι συγκλονιστικές. Συνιστά να μην θεωρούμε το χρήμα θεό αλλά ούτε και να θεωρούμε ενάρετη τη φτώχεια.

Δυνατές αλήθειες που χαράζουν το δρόμο της επιτυχίας με έναν καινούργιο, πνευματικό τρόπο, που αποσκοπεί στη δημιουργία μιας ζωής με αφθονία, ευημερία και άνεση. Φτάνει να εκπαιδεύσουμε το νου μας να σκέφτεται διαφορετικά.

Ένα υπέροχο, βοηθητικό βιβλίο στην υπηρεσία των ανθρώπινων ονείρων για αφθονία. Θα σου ανοίξει νέα παράθυρα στη σκέψη σου, για το πώς να ελκύεις τον πλούτο κοντά σου.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης