ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο του Antony Robbins: Όσα θέλω να πω στους φίλους μου, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 30/12/2019 0 comments

Antony Robbins

 Όσα θέλω να πω στους φίλους μου

 Εκδόσεις Διόπτρα

 

Ένα υπέροχο μικρό βιβλίο “τσέπης” 165 σελίδων, για αυτογνωσία και αυτοβελτίωση.

Ο συγγραφέας Άντονυ Ρόμπινς, πασίγνωστος coach και ειδικός στην ψυχολογία της ηγεσίας, έγραψε αυτό το βιβλίο που το χωρίζει σε 11 κεφάλαια ή αλλιώς 11 Μαθήματα.

Αποτελούν τη βασική περίληψη δύο παγκόσμιων best seller του, “Αστείρευτη Δύναμη” και “Ξυπνήστε το γίγαντα μέσα σας”, διότι, όπως παραδέχεται, ορισμένους αναγνώστες τους φοβίζει ο όγκος τους (πάνω από 400 σελίδες το καθένα).

Το βιβλίο, ασκεί μεγάλη θετική επιρροή στον αναγνώστη, αφού τον παρακινεί, όχι μόνο να κάνει κάποιες “ασκήσεις” αυτογνωσίας, αλλά και να σηκωθεί από τον καναπέ και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

Μέσα από πολλά παραδείγματα διάσημων ανδρών, που αντιμετώπισαν την ήττα και την αποτυχία, ο συγγραφέας προσπαθεί να ενθαρρύνει όλους να βάλουν σε εφαρμογή τα σχέδιά τους, που, ενώ έχουν στη θεωρία, στην πράξη, δεν τα εφαρμόζουν ποτέ.

  • Ο συγγραφέας προτείνει κάθε πρωί που ξυπνάμε, να κάνουμε στον εαυτό μας τις 7 Πρωινές Ερωτήσεις Ενδυνάμωσης και κάθε βράδυ, πριν κοιμηθούμε, τις 3 Βραδινές Ερωτήσεις Ενδυνάμωσης.
  • Προτείνει να γράψουμε όλα μας τα όνειρα σε ένα χαρτί, διαλέγοντας έξι στόχους που να πραγματοποιήσουμε μέσα στο έτος.
  • Τέλος, μας προτείνει τη δεκαήμερη πνευματική Πρόκληση θετικών σκέψεων και πολλά ακόμα βιωματικά, που θα αλλάξουν τις συνήθειές μας.

Το βιβλίο θα σε ενθαρρύνει, θα σού ανοίξει νέα παράθυρα ελπίδας για την εξέλιξή σου και θα σε παρακινήσει να κάνεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί.

Μικρό και θαυματουργό βιβλίο! Θα το αναζητάς για επανάληψη. Φύλαξέ το δίπλα σου, στο κομοδίνο και συμβουλέψου το καθημερινά. Και μόνο μία του σελίδα αν διαβάζεις την ημέρα, θα νιώσεις μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και περισσότερη δύναμη να βάλεις σε εφαρμογή τα σχέδιά σου.

Είναι must!

Πηγή: www.tsemperlidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης