ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο της Leil Lowndes: How to make anyone fall in love with you, παρουσίαση και περίληψη του βιβλίου

Post by: 12/02/2018 0 comments

Leil Lowndes

How to make anyone fall in love with you

85 proven techniques for success

Εκδόσεις Thorsons

 

“Πώς να κάνεις οποιονδήποτε να σε ερωτευθεί”!

Τι σας βρήκα! Διάβασα ένα επίκαιρο βιβλίο αυτοβελτίωσης με θέμα τον έρωτα!

Στο “Πώς να κάνεις οποιονδήποτε να σε ερωτευθεί”, η συγγραφέας Λιλ Λόουντες, μας χαρίζει 85 τεχνικές που, αποδεδειγμένα, σε οδηγούν στην επιτυχία στον έρωτα!

Το βιβλίο, με τη βοήθεια πολλών επιστημονικών ερευνών που στηρίζονται στην ψυχολογία, την κοινωνιολογία, στα πειράματα, μας δίνουν σίγουρες συμβουλές και πρακτικές για να ζευγαρώσουμε!

Στα 6 μέρη του βιβλίου, η συγγραφέας μας παρουσιάζει εκατοντάδες tips και συμβουλές, συν τις 85 τεχνικές που, αν τις εφαρμόσεις, σίγουρα κάτι καλό θα σου συμβεί. Η ίδια η συγγραφέας έχει εφαρμόσει τις τεχνικές αυτές μέσω των φοιτητών της.

Ποιος είναι ο δυνητικός σύντροφος για την αγάπη μας;

 • όποιος είναι έτοιμος για αγάπη.
 • όποιος είναι ελεύθερος από εσωτερικές ψυχολογικές ανάγκες.

Τι κάνει λοιπόν τον άνθρωπο να ερωτεύεται; 6 παράγοντες (όσα και τα κεφάλαια του βιβλίου).

 1. Οι πρώτες εντυπώσεις – ποτέ δεν έχεις μια δεύτερη ευκαιρία για αγάπη με την πρώτη ματιά (η πρώτη εμφάνιση, το πρώτο βλέμμα, η πρώτη προσέγγιση, η πρώτη έκφραση της γλώσσας του σώματος, η πρώτη συζήτηση, το πρώτο ραντεβού).
 2. Οι συμπληρωματικές ανάγκες ίδιων χαρακτήρων – θέλω έναν εραστή που να μου μοιάζει (πώς να του/της δημιουργήσεις υποσυνείδητες ομοιότητες, πώς να του/της δημιουργήσεις συνειδητές ομοιότητες, πώς να του/της δημιουργήσεις συμπληρωματικές ανάγκες).
 3. Το Εγώ – Πώς μ’ αγαπάς; Άσε με να μετρήσω με πόσους τρόπους (ο κόσμος γυρίζει γύρω σου, αγάπη μου, συμπάσχω μαζί σου, σε θαυμάζω, τα υπονοούμενα με κομπλιμέντα, τα πολύ σπουδαία κομπλιμέντα, συντονίζομαι με το εγώ σου, κρατώ καυτά τα κάρβουνα της αγάπης).
 4. Η αξία – ο κανόνας της αγάπης: και τι έχω να κερδίσω εγώ από σένα; (όλα έχουν μια αξία, μωρό μου, πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω την αρχή της αξίας για να βρω την αγάπη; Πόση σημασία έχει η εμφάνιση; Πώς να κυνηγήσεις τους πλούσιους και διάσημους; Βοήθησέ τον/την να πείσει τον εαυτό του/της ότι σε αγαπά).
 5. Πώς να φερθείς στην αρχή μια σχέσης – Υπάρχει αγάπη μετά τον Παράδεισο; (ελπίζω να μην αποδειχτεί ηλίθιος/α σαν όλους τους προηγούμενους/ες, τι σημαίνει αντρικές κουβέντες και τι γυναικείες, υπάρχουν άραγε; Τι νιώθεις αυτή τη στιγμή, πες μου κι άλλες λεπτομέρειες, μίλα μου λοιπόν γι’ αυτά, μου δίνεις ένα χεράκι βοήθειας, λογάκια που θα κερδίσουν την καρδιά του αμόρε σας).
 6. R για το Sex – πώς να ανάψεις το σεξουαλικό ηλεκτρισμό (ποιες είναι οι ερωτογενείς ζώνες της/του, δεν υπάρχουν ολόιδιες σεξουαλικότητες, όπως δεν υπάρχουν δύο ολόιδιες χιονονιφάδες, στο κρεβάτι ξέχνα τους κανόνες, άντρες κάντε έρωτα στο αμόρε σας όπως θέλουν οι γυναίκες, γυναίκες κάντε έρωτα στο αμόρε σας, όπως το θέλουν οι άντρες).

Στο τέλος, η συγγραφέας έχει ένα κουίζ για να απαντήσουν και τα δύο φύλα, με θέμα ποιος αγαπάει περισσότερο; Οι άντρες ή οι γυναίκες;

Για να σε ευχαριστήσω ακόμα περισσότερο, σου καταγράφω εδώ μερικά τσιτάτα από το βιβλίο.

 • Η ομοιότητα με τον άλλο μας κάνει να νιώθουμε καλά, γιατί νιώθουμε ωραία με τις επιλογές μας – αφού μοιάζουμε. Προσοχή, μη βαρεθούμε την πολλή ομοιότητα.
 • Πείσε τον έρωτά σου ότι έκανε καλή επιλογή.
 • Οι άνθρωποι ερωτεύονται αυτούς, στων οποίων τα μάτια βλέπουν να καθρεφτίζεται η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.
 • Το πιο ερωτικό όργανο είναι ο εγκέφαλος, οδηγεί το σώμα σε σεξουαλικό μαγνητισμό. Το να ερωτεύεσαι είναι νοητική και σωματική διαδικασία.
 • Άντρες πιο σημαντικό από το sex, μέσα στην εβδομάδα, είναι πώς θα δημιουργήσεις πάθος και αισθησιασμό.
 • Ψάχνεις, όχι σε λάθος μέρη αλλά με λάθος τρόπο.
 • Κατά μέσο όρο, αυτός/η που θα γίνει το ταίρι σου βρίσκεται το πολύ 5 οικοδομικά τετράγωνα μακρυά σου.
 • Ο έρωτας με την πρώτη ματιά, ισχύει σε όσους πιστεύουν σε αυτόν.
 • Να είσαι πάντα έτοιμος/η για την αγάπη.
 • Αν δεν έχεις έτοιμη την παγίδα – την εμφάνισή σου – μη βγεις να κυνηγήσεις.
 • Η γνώμη του άντρα αλλάζει – προς το καλύτερο – όταν η γυναίκα φοράει κραγιόν.
 • Το βλέμμα έχει πρωτόγονη αξία και οδηγεί ή σε προσέγγιση ή σε απώθηση. Τα μάτια είναι το όργανο με την πρωτοβουλία για τον έρωτα.
 • Όταν μιλάνε, οι άνθρωποι κοιτάζουν τον άλλο 30% – 60% του χρόνου.
 • 4 τεχνικές: 1. έντονο βλέμμα πάνω του/της, 2. Βλέμμα κρεβατοκάμαρας – που το υπονοεί – 3. κολλημένη ματιά 4. ταξίδευε το βλέμμα σου πάνω της/του.
 • Αν σε 45 δευτερόλεπτα, σου γυρίσει πίσω το βλέμμα που της έριξες, σημαίνει πώς ενδιαφέρεται.
 • Στα 2/3 των σχέσεων, η πρωτοβουλία ξεκίνησε από τη γυναίκα.
 • Πώς οι γυναίκες κάνουν το πρώτο βήμα; 1. με πλατύ χαμόγελο 2. με μία ματιά 3. χορεύοντας στο ρυθμό της μουσικής 4. κοιτάζοντάς τον και κουνώντας τα μαλλιά της.

Και εκατοντάδες άλλα tips που θα σε ενθουσιάσουν.

Κυρίες μου, το διάβασα αγγλικά. Θα άξιζε να το δώσετε σε όλους τους άντρες που γνωρίζετε.

Φίλοι μου, αν θέλετε να γίνετε ακαταμάχητοι κυνηγοί στις γυναίκες και να βρείτε το ταίρι σας… εδώ θα βρείτε τις τεχνικές για να τα καταφέρετε.

Πηγή: www.tsemperlidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης