ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο της Φωτεινής Καραελευθερίου: Πορεία θεραπείας, A course in healing, πληροφορίες και περίληψη του βιβλίου

Post by: 06/11/2017 0 comments

Φωτεινή Καραελευθερίου

Πορεία θεραπείας

A course in healing

Εκδόσεις Mystory.gr

 

Η αγωνία της αλλαγής μέσα από την κατεδάφιση του παλιού και η χαρά της ανακάλυψης του μυστηρίου της Ζωής αναδεικνύεται μέσα από το βιβλίο αυτογνωσίας “Πορεία θεραπείας”.

Το βιβλίο A course in healing – Πορεία θεραπείας, της Φωτεινής Καραελευθερίου, είναι βιωματική περιγραφή της προσωπικής αναζήτησης της αυτογνωσίας και το ταξίδι της ψυχής ώσπου να την βρει και, στο τέλος, να θεραπευτεί.

Η συγγραφέας Φωτεινή Καραελευθερίου, μέσα από τις σελίδες του βιβλίου, περιγράφει την πορεία της, τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τα βιώματά της, καθώς βγαίνει από το κουκούλι της και μεταμορφώνεται σε πεταλούδα.

Χρησιμοποιώντας άλλοτε ρεαλιστικά επιχειρήματα και άλλοτε τη δύναμη της διαίσθησης, η συγγραφέας αποτινάσσει τον “προγραμματισμό” που μας έχει επιβληθεί ως τώρα από τους άλλους και επιλέγει την ελευθερία, ξεπερνώντας το φόβο.

Στο τέλος, αφού αγαπήσει τον εαυτό της, ανακαλύπτει την αγάπη.

Προκειμένου να μας περιγράψει την πορεία της ψυχής προς την ελευθερία, η συγγραφέας χρησιμοποιεί μερικά μικρά διαμάντια-σταγόνες σοφίας, που αναφέρονται, σαν μέρος της φιλοσοφίας της:

  • Αγάπα τη ζωή γιατί μόνο Ζωή υπάρχει.
  • Όταν πήγα με την αλαζονεία να έχω το έλεγχο των καταστάσεων, των ανθρώπων, των συναισθημάτων (εννοεί ότι δεν τα κατάφερε).
  • Θα έπρεπε κάθε χρόνο, παντού στη Γη, όλοι οι άνθρωποι να ενώνονται και να τον ευχαριστούν (τον ήλιο) με χαρές και πανηγύρια.
  • Όταν άρχισα να κάνω δίαιτα στις σκέψεις της ανεπάρκειας.
  • Όταν έπαψα να σκέφτομαι ότι γύρω μου υπάρχει έλλειψη αγάπης, ήταν που χάθηκε το παρελθόν.
  • Στέλνεται, λοιπόν, ο κατάλληλος ήχος της αγάπης από τον πομπό και αναμένεται το σήμα του δέκτη ή καλύτερα, η απάντηση-εμφάνιση του δέκτη.

Το οδοιπορικό μιας ψυχής στο να αποδεχτεί και να αγαπήσει τον εαυτό της όπως είναι, είναι το θέμα του βιβλίου. Αυτοβιογραφικό, σοφό πονεμένο, τρυφερό, στα περιγράφει όλα σε 137 σελίδες.

Ένα βιβλίο που θα αγαπήσεις.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης