ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο της Δρ. Λίζα Βάρβογλη: Καταπληκτική μαμά, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 10/05/2021 0 comments

Δρ. Λίζα Βάρβογλη

Καταπληκτική μαμά

Συμβουλές για μαμάδες με παιδιά 3-6 ετών

 

Εκδόσεις Mamaya

 

Αν είσαι μαμά, θα βρεις μεγάλο στήριγμα στη σειρά βιβλίων της ψυχολόγου-ψυχοθεραπεύτριας Δρ. Λίζας Βάρβογλη. Έξι βιβλία για γονείς με παιδιά 0-3 ετών, 3-6 (όπως αυτό εδώ), 6-9 ετών, 9-12 ετών, 12-15 ετών και 15-18 ετών.

Ανάλογα με την ηλικία του παιδιού σας, μπορείτε να είστε μια «Καταπληκτική Μαμά», με το να χειρίζεστε τα παιδιά αλλά και τον εαυτό σας, καθώς έρχεστε σε επαφή με την καθημερινότητα ή το άγχος σας.

Με μότο «η καταπληκτική μαμά δεν γεννιέται, γίνεται», το βιβλίο είναι αφιερωμένο σε μαμάδες παιδιών προσχολικής ηλικίας από 3-6 ετών. Τα οποία παιδιά καθρεφτίζουν τη συμπεριφορά της μαμάς τους.

Η αναγνώστρια θα μάθει να απαντά στις ερωτήσεις των παιδιών της, να αντιμετωπίζει τις ανάγκες τους, να επικοινωνεί μαζί του και να διαχειρίζεται τα προβλήματα συμπεριφοράς του και, γενικά, να ενισχύει τη νοημοσύνη και τη δημιουργικότητα του παιδιού. Οι πρακτικές συμβουλές δίνουν στη μαμά, μέσα από πολλά αληθινά παραδείγματα, λύσεις σε επιμέρους προβλήματα παιδιών της ηλικίας 3-6 ετών.

Το βιβλίο αναφέρεται στο σύγχρονο ρόλο της μαμάς, που είναι ταυτόχρονα και life coach και δασκάλα ζωής και προπονήτρια. Ένα συνολικό βιβλίο που βοηθάει τη μητέρα να δει τον εαυτό της στη σύγχρονη εποχή και να καθοδηγήσει το παιδί της, προσφέροντάς του κάτι παραπάνω ώστε να γίνει αύριο ένας χαρούμενος και πετυχημένος ενήλικας.

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης