ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

Βιβλίο της Αγνής Μαριακάκη: Σου αξίζει να ευτυχήσεις, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 14/02/2022 0 comments

Αγνή Μαριακάκη

Σου αξίζει να ευτυχήσεις

10 κλειδιά για να μεταμορφώσεις τη ζωή σου

Εκδόσεις Key Books

Στα εύκολα, όλοι τα καταφέρνουμε, αλλά στα δύσκολα είναι που χρειαζόμαστε οδηγίες και μια κατεύθυνση. Επιτέλους, να και ένα βιβλίο για το πώς να ξεπεράσεις τις απογοητεύσεις της ζωής, τον πόνο και τα συναισθήματα που σαμποτάρουν τη ζωή σου και πώς να γυρίσεις υπέρ σου όλες τις αποτυχίες ή τα αδιέξοδα.

Εμπλουτισμένο με τις προσωπικές εμπειρίες και τα βιώματα της Αγνής Μαριακάκη, ψυχοθεραπεύτριας, θεραπεύτριας τραύματος και κοινωνικής ερευνήτριας, το βιβλίο είναι ολοζώντανο, ευκολοδιάβαστο και ενθαρρυντικό. Σε πολλά σημεία κάνει αναφορές στο έργο γνωστών επιστημόνων της ψυχιατρικής ή νευροεπιστήμης, στηρίζοντας τα επιχειρήματά της σε έρευνες και μελέτες που έχουν αποδειχτεί ατράνταχτες.

Ας πούμε, θα σου δώσει συμβουλές για το πώς να ξεπεράσεις και να συμφιλιωθείς με το παρελθόν σου, τις αποτυχίες και τις δυσκολίες της ζωής, την απόρριψη, τον φόβο, το θυμό, τα εμπόδια, την αυστηρότητα στον ίδιο σου τον εαυτό, πώς να αντιμετωπίζεις το χρόνο αλλιώς, πώς να αγαπάς τον εαυτό σου και να ζεις μια ζωή με νόημα και σκοπό, ευτυχισμένα.

Ένα βιβλίο αυτοβελτίωσης που λύνει τα προβλήματα που δημιουργούμε στον εαυτό μας στις δυσκολίες και που ενισχύει την ικανότητά μας να τα ξεπεράσουμε.

Η συγγραφέας, μέσα από το βιβλίο της θα σε βοηθήσει να εκφράσεις τη δύναμη που κρύβεται μέσα σου και να μεταμορφωθείς ακολουθώντας τα βήματα που σου προτείνει.

Θα νιώθεις πιο δυνατός, έχοντας δίπλα σου στο κομοδίνο ένα σύμβουλο που σε στηρίζει όταν πέφτεις και σε βοηθάει να σηκωθείς.

Θα το απολαύσεις.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης