ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

THE VISION BOARD2

The Vision Board

Post by: 07/04/2014 0 comments

Joyce Schwarz

The Vision Board

The secret to an extraordinary life

Εκδόσεις Harper Design

Ένα συναρπαστικό βιβλίο – οδηγός γεμάτος πολύχρωμες επεξηγηματικές εικόνες, για να φτιάξεις και συ το δικό σου vision board = πίνακα κολλάζ με το πώς ονειρεύεσαι τη ζωή σου ή τους στόχους σου.

Το να φτιάξεις το δικό σου ή και περισσότερα από ένα δικά σου vision board, γίνεται όχι για να κάνεις ιχνογραφία ή καλλιτεχνικό κολλάζ και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου, αλλά για να βοηθήσεις τα όνειρά σου να γίνουν πραγματικότητα.

Οι εικόνες που έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας μαζί με τις σκέψεις μας συνθέτους το πώς ζούμε τη ζωή μας. Οι σκηνοθέτες, πριν «γυρίσουν» μια ταινία, πρώτα τη ζωγραφίσουν καρέ – καρέ, πλάνο – πλάνο και μετά την γυρίζουν ακριβώς όπως τη φαντάστηκαν, πλάνο – πλάνο.

Αυτό το ρόλο παίζει και ο πίνακας με το προσωπικό κολλάζ της ζωής μας.

Περιλαμβάνει όλα όσα θέλουμε να ζήσουμε και μετά εμείς τα πραγματοποιούμε σαν σκηνοθέτες της ζωής μας.

Επομένως, το vision board είναι ένα πανίσχυρο εργαλείο, που λειτουργεί στο υποσυνείδητό μας.

Το βιβλίο μας εξηγεί τι περιλαμβάνει και πώς μπορούμε να φτιάξουμε ένα δικό μας πίνακα με κολλάζ, που είναι αφιερωμένος στη ζωή μας ή στην ιδανική δουλειά που θέλουμε να βρούμε ή στο βιβλίο που θέλουμε να γράψουμε ή στις αθλητικές επιτυχίες που θέλουμε να κατακτήσουμε ή στο σύντροφο που θέλουμε να βρούμε ή σε όλα αυτά (καθένα σε δικό του πίνακα).

Εύκολα, με ένα ψαλίδι και με ένα κοπίδι, κόβουμε από εφημερίδες και περιοδικά λέξεις και εικόνες που θα συνθέσουν το κολλάζ μας ώστε στο τέλος το σύνολό του να περιλαμβάνει όλα όσα έχουμε ονειρευτεί. Για οικονομικά, για υγεία, για σχέσεις, για επιτυχία, για ευγνωμοσύνη.

Η συγγραφέας παραθέτει δεκάδες vision boards με τις φωτογραφίες τους, άλλων ανθρώπων, ώστε να εμπνευστούμε πώς γίνονται, και τι αποτέλεσμα είχαν σε αυτούς που τα πίστεψαν δημιουργώντας τα.

Είναι ένα αλλιώτικο βιβλίο, θα χαρείς διαβάζοντάς το και, περισσότερο ακόμη, θα χαρείς εφαρμόζοντας, με την καθοδήγησή του, το δικό σου κολλάζ για τη ζωή.

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης