ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

The Seven Spiritual Laws of Success

Post by: 08/12/2014 0 comments

Deepak Chopra

The Seven Spiritual Laws of Success

Εκδόσεις Bantam Press

«Οι 7 Πνευματικοί Νόμοι της Επιτυχίας» του Ντήπακ Τσόπρα είναι η Βίβλος του ανθρώπου που αναζητά τον εαυτό του αλλά είναι και παγκόσμιο bestseller μεταφρασμένο σε δεκάδες χώρες.

Ο Τσόπρα, ως γιατρός και συγγραφέας, βλέπει την επιτυχία του δυτικού πολιτισμού μέσα από την πνευματικότητα της Ανατολής. Διαχωρίζοντας λοιπόν το Εγώ μας από τον Αληθινό μας εαυτό, θεωρεί σαν επιτυχία το ξεδίπλωμα του θεϊκού κομματιού που υπάρχει μέσα στον καθένα μας. Σαν νόμους, προσδιορίζει τις διαδικασίες μέσα από τις οποίες εκδηλώνεται το ανεκδήλωτο, από τις οποίες εκδηλώνονται τα όνειρα των οραματιστών, διαδικασίες που ορίζονται σαν το θείο σε κίνηση.

Αν ενστερνιστούμε και εφαρμόσουμε τους 7 νόμους στη ζωή μας, θα δημιουργηθεί ό,τι επιθυμούμε. Γιατί τους ίδιους αυτούς νόμους χρησιμοποιεί η φύση για να δημιουργήσει από ένα δάσος μέχρι ένα γαλαξία.

Το βιβλίο έχει μια ροή. Ακόμα κι αν σας αναφέρω τους 7 νόμους – που θα το κάνω – πάλι δε θα σας εξηγήσω τι σημαίνουν για να αποκαλύψω όλο το περιεχόμενο του βιβλίου (που, έτσι κι αλλιώς, είναι μικρού σχήματος και μόνο 110 σελίδων).

Οι 7 νόμοι είναι:

  • Ο Νόμος της Απόλυτης Δυνατότητας
  • Ο Νόμος της Προσφοράς
  • Ο Νόμος του κάρμα ή αιτίου και αιτιατού
  • Ο Νόμος της μικρότερης προσπάθειας
  • Ο Νόμος της πρόθεσης και επιθυμίας
  • Ο Νόμος της αποστασιοποίησης
  • Ο Νόμος του Ντάρμα ή σκοπού της ζωής

 

Όλοι οι νόμοι (το τι σημαίνουν και το πότε τους εφαρμόζουμε θα το βρείτε στο βιβλίο) συνθέτουν μια χορογραφία που λειτουργεί με απόλυτη ακρίβεια για δισεκατομμύρια γαλαξίες.

Πόσο μάλλον για τον εαυτό μας. Αυτή η μικρή Βίβλος δίνει κατευθύνσεις για το πώς να πραγματοποιήσεις τα όνειρά σου.

Το αστείο είναι ότι, αν δεν είσαι μέσα σου έτοιμος ψυχικά, διαβάζεις μόνο το κείμενο χωρίς να εισπράττεις την ουσία, (το έχω πάθει πριν 15 χρόνια όταν πρωτοδιάβασα το βιβλίο) το νόημα του βιβλίου.

Αυτό το βιβλίο αξίζει όχι απλά να το αγοράσεις, αλλά να το έχεις συνεχώς δίπλα σου στο γραφείο ή στο κομοδίνο σου να το συμβουλεύεσαι.

Αν θες να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:
The Seven Spiritual Laws of Success
Εκδόσεις Bantam Press

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης