ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

“Ημερολόγιο: Ξεκίνα τη μέρα σου με φως”

Post by: 31/12/2018 0 comments

Ημερολόγιο

Ξεκίνα τη μέρα σου με φως

Εκδόσεις Ιβίσκος

 

Ένα υπέροχο ημερολόγιο θετικής ενέργειας για το 2019. Με 365 σελίδες και σε ένα μέγεθος μισό A4, μπαίνει άνετα μέσα στην τσάντα σου και σε συντροφεύει παντού.

Κάθε του σελίδα είναι και μια μέρα του χρόνου. Κάθε του σελίδα, έχει ένα ρητό (απόφθεγμα) για να σου φτιάχνει τη μέρα και να σε “ανεβάζει” ψυχικά, και μισή ελεύθερη σελίδα για να γράψεις τις σημειώσεις σου.

Όλα τα ρητά του ημερολογίου είναι σταγόνες σοφίας από διάσημους συγγραφείς θετική σκέψης και Πνευματικούς Διδασκάλους, όπως είναι ο Osho, ο Deepak Chopra, η Luise Hay, ο Dr. Wayne Dyer, η Doreen Virtue, ο Robin Sharma, ο Robert Holden.

Είναι πολύ εμπνευστικά αυτά τα κείμενα και θα σε παρακινήσουν να σημειώσεις ιδέες, σκέψεις, αιτίες ευγνωμοσύνης, οτιδήποτε πνευματικό ή ψυχολογικό σού έρχεται στο νου.

Σου έχω εδώ μερικά από αυτά τα ρητά, που είναι αποσπάσματα από βιβλία τους, για να πάρεις μια γεύση:

  • “Να συμπεριφέρεστε σαν να υφίστανται όλα όσα επιθυμείτε. Πιστέψτε πως όλα όσα αναζητάτε τα έχετε ήδη λάβει, ότι συνυπάρχουν στο πνεύμα και να γνωρίζετε πως οι επιθυμίες σας θα εκπληρωθούν” – από το βιβλίο “Η δύναμη της πρόθεσης” του Dr. Wayne Dyer.
  • “Η επιστήμη έχει αποδείξει πως όσο περισσότερο χαμογελάτε, τόσο περισσότερες θετικές αντιδράσεις θα έχετε από τους άλλους και τόσο πιο ελκυστικοί θα φαίνεστε” – από το βιβλίο “Η γλώσσα του σώματος στον έρωτα και στις σχέσεις” των Alan & Barbara Pease.
  • “Η βασική αλήθεια όλων είναι το «είμαι άξιος αγάπης». Η αγάπη δεν είναι μόνο συναίσθημα. Η αγάπη είναι η πραγματική σας φύση. Είναι το πνευματικό σας DNA. Είναι η συνείδηση της ψυχής σας” – από το βιβλίο “Η ζωή σε αγαπάει” των Luise Hay & Robert Holden.

Ακόμα και αν δεν κρατήσεις σημειώσεις, και μόνο διαβάζοντας κάθε μέρα ένα τόσο δυνατό μήνυμα, η μέρα σου γίνεται καλύτερη.

Απολαύστε και τα 365 ρητά του ημερολογίου και θα έχετε ένα στήριγμα στη ζωή σας.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης