ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

I can make you happy

Post by: 17/02/2014 0 comments

Paul McKenna

I can make you happy

Εκδόσεις Bantam Press

 

Ένα βιβλίο που περιέχει CD με οδηγίες ύπνωσης! Ο συγγραφέας Πωλ ΜακΚέννα που είναι coach και γνώστης των συστημάτων NLP, πιστεύει ότι η Ευτυχία δημιουργείται από ειδικούς τρόπους σκέψης και πράξεων.

Προτείνει, λοιπόν, μέσα σε αυτό το βιβλίο και 31 ασκήσεις εξάσκησης για τον καθένα μας, θεωρώντας ότι με καθημερινές συνήθειες και πρακτικές μπορούμε να είμαστε πιο ευτυχισμένοι. Αφού η Ευτυχία έχει τις δικές της συνήθειες.

Μία από αυτές είναι να στέκεσαι ευθύς. Όταν το σώμα σου είναι ευθύ και όρθιο, οι ώμοι ψηλά και το σαγόνι ίσιο και αναπνέεις σε αυτή τη στάση για 1 λεπτό, το σώμα σου θα σε κάνει να αισθανθείς καλύτερα.

Ο συγγραφέας μας προτείνει 3 συνήθειες ευτυχίας, πχ. γέλα 20 φορές τη μέρα και πολλούς τρόπους να σκεφτόμαστε διαφορετικά. Ας πούμε:

  • πώς να αλλάξουμε τον εσωτερικό διάλογο που έχουμε μέσα στο μυαλό μας
  • πώς να «βγούμε» έξω από τις δυσάρεστες αναμνήσεις μας, δηλαδή πώς να μην τοποθετούμε τον εαυτό μας μέσα στις σκηνές που αποτελούν τις αναμνήσεις μας.
  • πώς να οραματιζόμαστε τον εαυτό μας στα καλύτερά του, επιτυχημένο, έχοντας καταφέρει τα όνειρά μας
  • πώς να «μικραίνουμε» τις εικόνες αυτών που μας έχουν πληγώσει και να μεγαλώνουμε, κάνουμε πιο έντονες, πιο φωτεινές, πιο δυνατές τις ευχάριστες εικόνες που θέλουμε να μας επηρεάζουν με την έντασή τους.
  • Πώς να δεχόμαστε τα συναισθήματά μας σαν μηνύματα που μας καθοδηγούν και μας προστατεύουν.


Ένα πρωτότυπο βιβλίο που δεν είναι σκέτη θεωρία. Προσπαθεί να σε βοηθήσει να γίνεις πιο ευτυχισμένος. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να εφαρμόσεις νέες συνήθειες. Ά! Και να ακούσεις το CD που εγώ δεν «άκουσα»!

Αυτό το βιβλίο απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την αυτοβελτίωση, όχι απλά να διαβάσουν ένα ρομάντζο ή ένα θρίλερ.

 

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης