ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

FEEL-HAPPY-NOW

Feel Happy Now!

Post by: 02/12/2013 0 comments

Michael Neill

Feel Happy Now!

Εκδόσεις Hay House

«Νιώσε Ευτυχισμένος Τώρα!» Είναι ο τίτλος του φανταστικού αυτού βιβλίου. Ο Μάικλ Νηλ αποτελεί έναν από τους αγαπημένους μου συγγραφείς και είναι success coach. Πολύ hot και σημερινό επάγγελμα!

Το βιβλίο του για το να Νιώσεις Ευτυχισμένος Τώρα! σε κάνει όχι μόνο να νιώθεις καλά τη στιγμή που το διαβάζεις αλλά και να δεσμευτείς ότι θα κάνεις πράγματα για τον εαυτό σου, ώστε να νιώθεις τώρα την ευτυχία.

Όλα τα κεφάλαια του βιβλίου είναι γεμάτα από ερωτήσεις (σαν «ασκήσεις») που σε βάζουν να κάνεις την προσωπική σου ενδοσκόπηση.

Τρία είναι τα μέρη του βιβλίου

1. Νιώσε καλά
2. Νιώσε καλύτερα
3. Νιώσε ευτυχισμένος

Στο πρώτο μέρος ξεκινάει από τους γνωστούς μύθους για την ευτυχία (είναι πολλοί, θα τους ζείτε χωρίς να τους συνειδητοποιείτε), περνάει στη χημεία της ευτυχίας (τις αγαπημένες ορμόνες ντοπαμίνη και σερετονίνη), συνεχίζει με την «άδεια» που δίνουμε στον εαυτό μας να μπορεί να νιώθει ευτυχής.

Στο δεύτερο μέρος μιλάει για τις ερμηνείες που δίνουμε στα γεγονότα, για τη φωνή που υπάρχει μέσα μας και μας κρίνει (και ποιοι θα ήμασταν χωρίς αυτή τη φωνή), για το στρες που είναι η αντίστασή μας στην πραγματικότητα (μέσω της άρνησης, της επιθυμίας να κοντρολάρουμε τα πάντα και της επιλογής μας να μην κάνουμε καμία επιλογή) και πώς να ξεπεράσουμε το στρες μας. Τέλος, προτείνει τεχνικές που έχουν θετικό αποτέλεσμα στο μυαλό και στο σώμα μας.

Στο τρίτο μέρος του βιβλίου, ο συγγραφέας περιγράφει πώς να δεχόμαστε το σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μας. να μην έχουμε ενοχές, να συγχωρούμε, να ακολουθούμε ένα προσωπικό σύστημα αξιών, να νοιαζόμαστε για τους άλλους και να έχουμε ευγνωμοσύνη.

Στο βιβλίο υπάρχει

• Η φόρμουλα ευτυχίας
• Η άδεια ευτυχίας
• Η συνταγή να νιώθεις καλά
• Η άσκηση του να ζεις το «τώρα»
• Η εξάσκηση σε μη-διαλογισμό
• Πώς να είσαι γιατρός της επικοινωνίας με τον εαυτό σου
• Η θεραπεία από Μίκυ Μάους
• Τρία βήματα για συγχώρεση
• Η άσκηση Τούγκλεν

Μετά από όλα αυτά, θα νιώσεις ότι ένα μεγάλο μέρος του εαυτού σου είναι ήδη ευτυχισμένο και ότι μπορείς να γίνεις περισσότερο.

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης