ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

“Αγάπη Τώρα”: το πρώτο ελληνικό βιβλίο αυτοβοήθειας για να ζήσεις την Αληθινή Αγάπη!

Post by: 16/02/2015 0 comments

Το Αγάπη Τώρα – Τα 7 μυστικά για τη σχέση που ονειρεύεσαι είναι το πρώτο ελληνικό υποστηρικτικό εγχειρίδιο για να βρούμε και να ζήσουμε την Αληθινή Αγάπη. Φαντάζει ρομαντικό; Μπορεί. Αλλά εδώ ακριβώς έγκειται η ιδιαιτερότητα του βιβλίου, καθώς η Τζιλ Δούκα, συγγραφέας και ομιλήτρια διεθνούς φήμης, και ο συν-συγγραφέας Νικόλας Ουρανός, ιδρυτής της Ακαδημίας Σχέσεων, πέρασαν από… σαράντα κύματα ώσπου να βρουν ο ένας τον άλλο.

Αφού έγιναν ζευγάρι, αποφάσισαν να γράψουν και το πρώτο τους βιβλίο μαζί. Το βιβλίο απευθύνεται σε άντρες και γυναίκες που θέλουν να δημιουργήσουν μια σχέση χωρίς ημερομηνία λήξης. Στο βιβλίο οι αναγνώστες μέσα από ειδικές πρακτικές εφαρμογές μαθαίνουν πώς:

  • να θέτουν όρια στις σχέσεις τους

  • να διαχειρίζονται τα λάθη τους

  • να βάζουν το σεξ στη σχέση

  • τρόπους για να βελτιώσουν την εμφάνισή τους και να τονώσουν την αυτοπεποίθησή τους

Το βιβλίο είναι ένα εγχειρίδιο για το πώς θα βρούμε τον άνθρωπό μας και να δημιουργήσουμε μια σχέση διαρκείας μαζί του. Επομένως, είναι χρήσιμο να το συμβουλευόμαστε και μετά αφού το διαβάσουμε, διατηρώντας το δίπλα στο κομοδίνο μας.

Πριν καν ξεκινήσεις να το διαβάζεις, κάνεις μόνος σου το τεστ με τις οκτώ ερωτήσεις για να διακρίνεις αν ασυνείδητα εμποδίζεις τον εαυτό σου να βρει τον άνθρωπό του.

Ακολουθούν τα 7 κεφάλαια με τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που ονειρεύεσαι, που περιλαμβάνουν δεκάδες tips για το πώς να αγαπήσεις πρώτα τον εαυτό σου και ίσως να τον μεταμορφώσεις ώστε να βρεις την αγάπη. Το βιβλίο συμπληρώνουν 12+1 συμβουλές για μια ευτυχισμένη σχέση διαρκείας.

Το βιβλίο Αγάπη Τώρα: Τα 7 Μυστικά για τη Σχέση που Ονειρεύεσαι κυκλοφορεί αποκλειστικά σε όλα τα Public Ελλάδας και Κύπρου σε έντυπη μορφή 160 σελίδων και σε ηλεκτρονική μορφή- ebook μέσα από τον σύνδεσμο www.agapitora.gr.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε:

Site: www.agapitora.gr

Facebook page: https://www.facebook.com/AgapiTora

Email: agapitora11@gmail.com και info@jilldouka.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης