ΑΥΤΟΒΕΛΤΙΩΣΗ

101 Διδάγματα Ζωής

Post by: 20/06/2016 0 comments

Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος

101 Διδάγματα Ζωής

Εκδόσεις Διόπτρα

 

Όλοι οι άνθρωποι και ειδικά όσοι αναζητούν την αυτογνωσία και δεν ζουν στον αυτόματο πιλότο, θα εκτιμήσουν και θα αγαπήσουν αυτό το βιβλίο. Όπως σημειώνεται στο εξώφυλλο είναι “Ένας οδηγός πορείας, βασισμένος σε Συμπαντικούς Νόμους και Θεμελιώδες Αρχές”.

  • Και μόνο διαβάζοντάς το νιώθεις καλύτερα. Παράλληλα, ξυπνάει μέσα σου η ανάγκη να δεις τη ζωή, τον εαυτό σου και τα πιστεύω σου με νέα μάτια. Να βαδίσεις προς κάτι εναργέστερο εσωτερικά, αναζητώντας (ή επιβεβαιώνοντας) το αληθινό νόημα της ζωής και κάνοντας το πρώτο βήμα μιας νέας επιτυχημένης πορείας.
  • Ο συγγραφέας, Γιώργος Παπαδόπουλος-Κυπραίος, χωρίζει το βιβλίο του σε δύο μέρη. Στο πρώτο μέρος παραθέτει τους συμπαντικούς νόμους και τις θεμελιώδεις αρχές που διέπουν τη ζωή, διανθισμένο με διαφωτιστικά παραδείγματα για να τους κατανοήσεις καλύτερα και στο δεύτερο μέρος μοιράζεται με εμάς τους αναγνώστες τα 101 Διδάγματα, στα οποία κατέληξε ακολουθώντας το μονοπάτι της πνευματικής ανέλιξης.
  • Το βιβλίο είναι οδηγός, επομένως διαδραστικό, θέλει και τη δική μας συμμετοχή. Ο συγγραφέας έχει προβλέψει κενό χώρο δίπλα σε κάθε ένα από τα 101 Διδάγματα για να καταγράψεις εσύ ο αναγνώστης τις σκέψεις, τις παρατηρήσεις και τα σχόλιά σου. Σε παρακινεί να κάνεις, έτσι, το πρώτο βήμα για την εξέλιξή σου. Πάντα αναβλύζουν σκέψεις από το υποσυνείδητό μας όταν διαβάζουμε τέτοια βιβλία. Αν δεν καταγραφούν μέσα στα επόμενα 10 δευτερόλεπτα χάνονται, πετάνε. Κρατώντας το βιβλίο δίπλα σου, στο κομοδίνο, και ξαναδιαβάζοντάς το τα βράδια, γεμίζεις με θετική ενέργεια και την ανάγκη να κάνεις τη δική σου ενδοσκόπηση.
  • Στα 101 Διδάγματα, που αποτελούν το δεύτερο μέρος του βιβλίου ο συγγραφέας παρουσιάζει επιγραμματικά, το καταστάλαγμα από όσα διδάχτηκε στη ζωή: τον προορισμό μας σε αυτόν τον κόσμο, την αυτο-αξία μας, το δικαίωμα στο λάθος, την ευθύνη, την ευτυχία, την αλήθεια, το κουράγιο, την αλληλοκατανόηση και πολλά σοφά και αναγκαία, για την κατανόηση των μυστηρίων της ζωής, θέματα, από αυτά, που απασχολούν την ανθρωπότητα από καταβολής κόσμου.
  • Το βιβλίο θα σε προβληματίσει, δίνοντάς σου, όμως, απαντήσεις για τις αναζητήσεις σου. Εσύ θα αποφασίσεις πώς θα χρησιμοποιήσεις τα διδάγματα-κλειδιά για να ξεκλειδώσεις την εσωτερική σου δύναμη και να βελτιώσεις τη ζωή σου.
  • Ένα βιβλίο που αξίζει να προσφέρεις στον εαυτό σου (και στους άλλους), συνδυάζει σοφία, θετική στάση και προτροπή για δράση, αφού σε προσκαλεί να το συμπληρώσεις σαν ημερολόγιο ζωής.

 

Θα το απολαύσεις!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης