ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

WHISKEYBEACH

Whiskey Beach

Post by: 03/02/2014 0 comments


Νόρα Ρόμπερτς

Whiskey Beach

Εκδόσεις Piatkus

 

Ένα ρομαντικό θρίλερ. Έχει αγωνία, μυστήριο, περιπέτεια, αστυνομική υπόθεση και, ταυτόχρονα περιλαμβάνει μια ερωτική ιστορία που εκτυλίσσεται παράλληλα με το μυστήριο και το σασπένς.

Ο Έλι Λάντον είναι πλούσιος, επιτυχημένος και τα έχει όλα: μια όμορφη γυναίκα, ένα πανέμορφο σπίτι και μια ανοδική καριέρα στη δικηγορία.

Όταν, όμως, η γυναίκα του ομολογεί μια απιστία και βρίσκεται, στη συνέχεια, δολοφονημένη, ο πρώτος ύποπτος είναι ο σύζυγός της. Οι κατηγορίες εναντίον του σύντομα αποσύρονται, όμως, τον εγκαταλείπουν οι φίλοι του, η κοινωνία, οι γνωστοί του. Επιπλέον, ένα αστυνομικός ορκισμένος να τον αποκαλύψει (ένα είδος Ιαβέρη), τον ακολουθεί παντού.

Ο Έλι αποσύρεται από την καριέρα του και την κοινωνία, προσπαθώντας να γίνει συγγραφέας και εγκαθίσταται στο Γουΐσκυ Μπητς, στο Μπλαφ Χάουζ, το πανέμορφο παλιό σπίτι της γιαγιάς του που ανήκει εδώ και αιώνες στους Λάντον και που βρίσκεται στη θάλασσα της Μασαχουσέτης, κοντά στη Βοστώνη.

Εκεί, τον βοηθάει να ξαναβρεί τον εαυτό του και τη δύναμή του η Άμπρα Γουόλς, καθαρίστρια, δασκάλα της γιόγκα, κατασκευάστρια κοσμημάτων και μασέζ. Η Άμπρα είναι δοτική, γεμάτη ενέργεια, κουράγιο και έχει επιβιώσει και αυτή από δικές της δυσκολίες.

Καθώς μια γλυκιά σχέση αρχίζει να αναπτύσσεται ανάμεσά τους, ένας επικίνδυνος εχθρός τους παρακολουθεί από το σκοτάδι. Ένας εχθρός που είναι αποφασισμένος να κάνει τον Έλι Λάντον να πληρώσει ακριβά για την «τέλεια ζωή» του.

Και αρχίζει ο πρώτος φόνος…..

Αυτό είναι πολύ ενδιαφέρον μυθιστόρημα 483 σελίδων γεμάτο αγωνία και μυστήριο για μια ιστορία που ξεκινάει 200 χρόνια πριν και που σχετίζεται με ένα ναυάγιο και την πιθανότητα να υπάρχει κρυμμένος στο  Μπαφ Χάουζ ένας θησαυρός.

Το παρελθόν και το σήμερα σμίγουν με πολλές ανατροπές. Όμως η εξυπνάδα του ζευγαριού θα λύσει όλα τα μυστήρια και θα βρει την άκρη.

Αυτό είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μυθιστορήματα της  Νόρα Ρόμπερτς.

Δυνατό, ελαφρώς ρομαντικό και συναρπαστικό. Αξίζει να το διαβάσεις.

Αν θέλεις να το διαβάσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης