ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Lucy Score: Όσα κρύβουμε από το φως, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 17/06/2024 0 comments

Lucy Score

Όσα κρύβουμε από το φως

Εκδόσεις Ψυχογιός

Αφού διαβάσαμε το «Όσα ποτέ δεν ξεπεράσαμε», με ήρωες τη Ναόμι και το κακό-αγόρι-Νοξ, τώρα διαβάσαμε και τη συνέχεια του προηγούμενου μυθιστορήματος.

Το «Όσα κρύβουμε από το φως» είναι η ιστορία του Νας, αδελφού του Νοξ, και της Λίνας. Όσο όμως ο Νοξ είναι κακότροπος και απόφευγε τις ρομαντικές γυναίκες, τόσο ο Νας είναι το καλό παιδί που θέλει γάμο, βέρες και παιδιά. Επιπλέον, ο Νας είναι αστυνομικός στο Νοκεμάουτ και, προς τέρψη των γυναικών της πόλης, διαθέτει τον ωραιότερο πισινό.

Έλα, όμως, που ο Νας γνωρίζει την γειτόνισσά του Λίνα, ασφαλίστρια χαμένων πολυτελών αντικειμένων, έξυπνη, σέξι, αλλά κατά του γάμου και των δεσμεύσεων…

Ο Νας αναρρώνει τώρα από τον πυροβολισμό που δέχτηκε και υποφέρει από κρίσεις πανικού και εφιάλτες. Παρόλ’ αυτά είναι αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε κανέναν να καταλάβει πώς περνάει.

Η Λίνα, από την άλλη, κρύβει κι αυτή τα δικά της μυστικά. Βρίσκεται προσωρινά στο Νοκεμάουτ και δεν θα έλεγε όχι σε μερικές ερωτικές βραδιές με έναν μπάτσο, αλλά,  με τίποτα δεν θα άφηνε τον εαυτό της να κάνει σοβαρή σχέση και μάλιστα να μείνει εγκλωβισμένη σε μια επαρχιακή πόλη. Με το που θα βρει αυτό για το οποίο ερευνά, θα φύγει χωρίς δεύτερη σκέψη.

Όμως, από τη στιγμή που ο Νας αποφασίζει να κάνει δική του τη Λίνα δεν πρόκειται να τα παρατήσει …ακόμα και αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθει πάλι αντιμέτωπος με τον κίνδυνο που παραλίγο να του στοιχίσει τη ζωή.

Περιπετειώδες, ερωτικό, αστυνομικό και ρομαντικό, το βιβλίο  – συνέχεια της ιστορίας των δύο αδελφών Μόργκαν – δεν μπορείς να το αφήσεις από τα χέρια σου. Είναι χορταστικό μέχρι το τέλος και δεν το λες και μικρό…. είναι 611 σελίδες.

Το κυνήγι των παράνομων και «κακών», τα ψυχολογικά προβλήματα των ηρώων, το δέσιμο και η φιλία της παρέας των Μόργκαν αλλά κυρίως οι καυτές ερωτικές περιγραφές σεξ, δημιουργούν μια εκρηκτική συνταγή γεμάτη αγωνία, ενδιαφέρον και νοερό ταξίδι…. Αν ήταν μόνο ρομαντικό δεν θα ήταν τόσο συναρπαστικό. Τώρα όμως, και αυτό το μυθιστόρημα της Λούση Σκορ τα συνδυάζει όλα και κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι να απολαύσεις και την τελευταία σελίδα της ιστορίας.

Πού αλλού θα βρεις τόση ίντριγκα, τόση περιπέτεια, τόσο κυνηγητό παρανόμων, τόσες φιλίες, τόσο ερωτικές σκηνές, τόσα ψυχολογικά τραύματα; Μόνο στα μυθιστορήματα της Λούση Σκορ.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης