ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Πόλλυς Αντωνιάδη: Μόλλυ Ρόουζ, Χριστουγεννιάτικη Μαγεία, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 18/12/2022 0 comments

Πόλλυ Αντωνιάδη

Μόλλυ Ρόουζ

Χριστουγεννιάτικη Μαγεία

Μα τι υπέροχο, αγαπησιάρικο βιβλίο, γεμάτο από το πνεύμα των Χριστουγέννων! Μοιάζει σαν να βγήκε από τα παραμύθια και να έρχεται κατευθείαν από τα παιδικά μας χρόνια και να μιλάει στην καρδιά μικρών παιδιών και μεγάλων.

Είναι θαυμάσιο να μπορεί η οικογένεια να διαβάζει μαζί αυτό το νοσταλγικό βιβλίο.

Και τι δεν περιλαμβάνουν οι σελίδες του! Τρία παραμύθια, 17 χριστουγεννιάτικες συνταγές που μπορούν να φτιάξουν τα παιδιά με τους γονείς τους και 26 πατρόν για κατασκευές.

Πανέμορφο βιβλίο και στα εικαστικά του, χάρη στη εικονογράφοι της Ramile Imac Sini.

Η συγγραφέας αφιερώνει το όμορφο βιβλίο στα δύο, μεγάλα πια, αγόρια της. Με αφετηρία τις οικογενειακές αναμνήσεις των παιδικών της χρονών, προσπαθεί να αναβιώσει με το βιβλίο της τη χριστουγεννιάτικη μαγεία που ζήσαμε όλοι ως παιδιά.

Από τις σελίδες του, που «μοσχοβολούν» κανέλα, γαρύφαλλο, αχνιστά μπισκότα και κέικ, παρελαύνουν ελαφάκια, ξωτικά, αρκουδάκια, δρακάκια και, στο επίκεντρο, η μικρή Μόλλυ και ο παραμυθένιος κόσμος της.

Η αγάπη, η αλληλεγγύη, η προσφορά, η φιλοζωία, η συμπόνια, η συμπαράσταση, διαπερνούν τις σελίδες του βιβλίου της Μόλλυ Ρόουζ και μαγεύουν με τη θετική τους δύναμη.

Ο χαρακτήρας του βιβλίου είναι ψυχαγωγικός και διαδραστικός, αφού  το παιδί μπορεί όχι μόνο να διαβάσει αλλά και να ζωγραφίσει, να κατασκευάσει υπέροχα αντικείμενα, να στολίσει, να διακοσμήσει ή να φτιάξει συνταγές που σχετίζονται με το κάθε παραμύθι.

Τις κρύες νύχτες του χειμώνα, που η οικογένεια έρχεται κοντά, να ένα βιβλίο που θα ζεστάνει τις καρδιές σας.

Μπορείτε να βρείτε το υπέροχο βιβλίο της Μόλλυ Ρόουζ «Χριστουγεννιάτικη Μαγεία» από τις εκδόσεις Πατάκη, από το patakis.gr, από την ιστοσελίδα www.mollyrosefairytale.com ή από τα social media στη διεύθυνση @mollyrosefairytale.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης