ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Lucy Score: Όσα ποτέ δεν ξεπεράσαμε, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 13/11/2023 0 comments

Lucy Score

Όσα ποτέ δεν ξεπεράσαμε

Εκδόσεις Ψυχογιός

Με υπότιτλο «Εκείνος με τίποτα δεν θα ερωτευτεί το καλό κορίτσι» η αναγνώστρια καταλαβαίνει από το εξώφυλλο ότι πρόκειται για ένα αισθηματικό ρομάντζο.

Όχι όμως σαν τις ιστορίες παλιάς κοπής, εδώ η ιστορία έχει όλα τα στοιχεία μια ψυχολογικής, αισθηματικής και σύγχρονης ματιάς.

Με πλούσια πλοκή, έναν εμποτισμένο έρωτα, πολλές σκηνές σεξ και ψυχολογικά τσιτάτα, το μυθιστόρημα είναι μια υπέροχη ιστορία που θα αφήσει τη φαντασία σας να ταξιδέψει…

Η Λούση Σκορ γράφει έξυπνα περιγραφικά, με πολύ χιούμορ και, σύμφωνα με την τάση της εποχής, αναλύοντας ψυχολογικά και δίνοντας απαντήσεις στους κόμπους-εμπόδια των ηρώων της.

Η Ναόμι είναι το καλό κορίτσι-υπόδειγμα. Το αντίθετο της παραβατικής δίδυμης αδερφής της Τίνας. Η Ναόμι το σκάει την ημέρα του γάμου της από έναν άντρα που δεν την εκτιμάει όσο αξίζει. Πηγαίνει να συναντήσει τη δίδυμη αδερφή της σε μια μικρή πόλη της Βιρτζίνια, κατόπιν παράκλησης της Τίνας. Εκεί, όχι μόνο η Τίνα τής κλέβει το αυτοκίνητο, τα χρήματα και το κινητό, αλλά και την αφήνει να φροντίσει κάτι που η Ναόμι δεν είχε ιδέα πως υπάρχει: την 11χρονη κόρη της Τίνας.

Αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του Νοξ Μόργκαν ενός ψηλού άντρα με τατουάζ, μούσι, πολλή τεστοστερόνη και κακή διάθεση. Για λόγους που μαθαίνουμε σε επόμενες σελίδες, ο Νοξ είναι αποφασισμένος να αποφεύγει τις έξυπνες, ρομαντικές και απαιτητικές γυναίκες, αυτές που πιθανόν να τον δέσουν συναισθηματικά κοντά τους.

Παρόλα αυτά είναι πρόθυμος να βοηθήσει τη Ναόμι να αντιμετωπίσει τα προβλήματά της.

Δημιουργείται λοιπόν μια έλξη, όμως αδιέξοδη, για λόγους ψυχολογικούς, εξαιτίας όσων δεν έχουν ξεπεράσει οι ήρωες. Αυτές όμως οι εντάσεις, η αγωνία και ο έρωτας που υποβόσκει, κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον της αναγνώστριας. Συν τον ανταγωνισμό του Νοξ με τον αδερφό του Νας για την καρδιά της Ναόμι, συν τις παρανομίες της Τίνας που απασχολούν το αστυνομικό δελτίο, συν τις χιουμοριστικές ατάκες που σε κάνουν να ξεκαρδιστείς στα γέλια, συν τις καυτές ερωτικές περιγραφές, πραγματικά, δεν μπορείς να αφήσεις το βιβλίο από τα χέρια σου.

Και, όπως περιέγραψα πριν, το αισθηματικό μυθιστόρημα δεν είναι ρηχό, έχει ψυχολογικές προεκτάσεις.

Θα περάσετε υπέροχα, θα σας ενθουσιάσει. Ένα βιβλίο που τα έχει όλα στη σωστή δοσολογία.

Φωτό από: https://gr.depositphotos.com

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης