ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Lorraine Heath: Παράδοση άνευ όρων, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 29/06/2020 0 comments

Lorraine Heath

Παράδοση άνευ όρων

Εκδόσεις Elxis

 

Ένα υπέροχο μυθιστόρημα εποχής, με ήρωες δύο ανθρώπους που αντιστέκονται στον έρωτα.

Η Φράνι έχει μεγαλώσει ορφανή μαζί με τον Τζιμ, τον Τζακ και τον Λουκ, σαν κλεφτρόνια του υποκόσμου. Μεγαλώνοντας, αφού επιβίωσε στο σκληρό περιβάλλον του δρόμου, εργάζεται στη χαρτοπαικτική λέσχη του Τζακ, υπεύθυνη για τα οικονομικά. Έχει μάθει να προστατεύει τον εαυτό της αλλά και όχι μόνο. Μαζεύει μικρά εγκαταλειμμένα παιδιά του δρόμου και τα μεγαλώνει σε ένα ορφανοτροφείο που έχει φτιάξει, για να τα σώσει από τον υπόκοσμο.

Στη ζωή της, εμφανίζεται ο Στέρλινγκ Μάμπρι, Δούκας του Γκρέιστοουν, που θέλει να τη ρίξει στο κρεβάτι του. Θα κάνει τα πάντα για να το καταφέρει. Όμως η Φράνι, δεν είναι ο τύπος της γυναίκας που θέλει να γίνει ερωμένη, ούτε θα της άρεσε να ανήκει στην αριστοκρατία, με ένα γάμο, γιατί δεν συμπαθεί τους ανθρώπους αυτής της τάξης.

Η έλξη που νιώθει η Φράνι για το διαβολικό βλέμμα του πολυταξιδεμένου δούκα, ασκεί πάνω της μια δύναμη στην οποία δεν μπορεί να αντισταθεί.

Και ο δούκας, από την πλευρά του, της κάνει όλα τα χατίρια για να την κατακτήσει, γνωρίζοντας πως δεν θα μπορούσαν να είναι οι δυο τους μαζί στο μέλλον.

Είναι έτσι, όμως; Μήπως αρχίζουν να νιώθουν κάτι παραπάνω ο ένας για τον άλλον;

Μέσα από τις σελίδες του, το βιβλίο θα σε ταξιδέψει στο Λονδίνο του 1851, σε μια άλλη εποχή, με πολλές στιγμές αγωνίας και ανατροπών. Ο υπόκοσμος από τον οποίο έχει ξεφύγει η Φράνι και τον οποίο ενοχλεί, προστατεύοντας τα χαμίνια του δρόμου, απειλεί το ζευγάρι. Ο Στέρλινγκ πάλι, είναι το είδος του άνδρα με τη στόφα του σωτήρα και γίνεται ο ήρωας της Φράνι.

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα γεμάτο πάθος, ερωτικές σκηνές, αγωνία και την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής, που θα σου κρατήσει ευχάριστη συντροφιά το καλοκαίρι στην παραλία. Θα το απολαύσεις.

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης