ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Lisa Kleypas: Μια αγάπη για το Χειμώνα, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 13/05/2019 0 comments

Lisa Kleypas

Μια αγάπη για το χειμώνα

Εκδόσεις Elxis

 

Ένα ευκολοδιάβαστο καλοκαιρινό μυθιστόρημα, που θα σε ταξιδέψει στο Λονδίνο των λόρδων και των μαρκήσιων. Θα το τελειώσεις σε ένα απόγευμα.

Η ιστορία της Εβάντζελιν, (κόρης ενός ανθρώπου του υπόκοσμου, πλούσιου, χαμηλής κοινωνικής τάξης και ιδιοκτήτη χαρτοπαικτικής λέσχης) και του Σεμπάστιαν, λόρδου, υποκόμη Σαίντ Βίνσεντ, θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά.

Η νεαρή Ιβ (Εβάντζελιν) έμεινε ορφανή από μητέρα. Ο πατέρας της, τη μεγάλωσε για λίγα χρόνια και μετά την παρέδωσε στους συγγενείς της: στους Μέιμπρικ, την οικογένεια της μητέρας της και τους Στάμπινς, την αδελφή της μητέρας της με τον άντρα της.

Στα χέρια τους, περνάει μαρτύρια. Αδιαφορία, βάναυσες τιμωρίες και μίσος. Την εμποδίζουν ακόμα και να δει τον πατέρα της, Ίβο Τζένερ, που έχει αρρωστήσει από φυματίωση και είναι ετοιμοθάνατος. Ετοιμάζονται να βάλουν χέρι στην περιουσία της, μόλις πεθάνει ο πατέρας της, παντρεύοντάς την με ένα ξάδελφό της.

Τότε, η Ιβ, πηγαίνει και βρίσκει τον άσωτο, γυναικά, αριστοκράτη Σεμπάστιαν Σαίντ Βίνσεντ, γιο πλούσιου δούκα και κληρονόμο, αλλά, άφραγκο και γεμάτο χρέη.

Η Ιβ, τού προτείνει να παντρευτούν και να αναλάβει την περιουσία της, Εκείνος, διασκεδάζει με την πρόκληση, ειδικά μια και η Ιβ είναι όμορφη κοπέλα, συνεσταλμένη που, από το άγχος, τραυλίζει μερικές φορές. Δέχεται να γίνει σύζυγός της και ταξιδεύουν δύο μέρες, μέσα στο χειμώνα, το κρύο, τη βροχή, με μια άμαξα, σε ένα ταξίδι express στη Σκωτία, στο χωριό Γκρέτνα Γκριν, όπου γίνονται γάμοι χωρίς πολλές διαδικασίες.

Ο γάμος θα είναι λευκός και θα κρατήσει λίγο.

Όμως, η ντροπαλή Ιβ, είναι γυναίκα που κρύβει μεγάλη δύναμη και ο Σεμπάστιαν θα την ποθήσει περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη γυναίκα στη ζωή του. Ενθουσιασμένη μαζί του όσο τον γνωρίζει, η Ιβ θα του θέσει όρο να παραμείνει πιστός σε εκείνη για τρεις μήνες και τότε, ο δρόμος για το κρεβάτι της θα είναι ανοιχτός.

Στο μεταξύ, ένας εκδικητικός εχθρός από το παρελθόν της Ιβ, κάμνει την εμφάνισή του και ο Σεμπαστιάν ορκίζεται να προστατεύσει τη σύζυγό του, ακόμα και με τίμημα τη ζωή του.

Μια ιστορία έρωτα και πάθους που εκτυλίσσεται απροσδόκητα και με ευρηματικές ανατροπές. Οι σεξουαλικές περιγραφές, αφήνουν λίγα στη φαντασία. Οι δυο ήρωες θα παραδοθούν στον απόλυτο έρωτα, ενώ τα αισθήματά τους θα δοκιμαστούν σε κάθε σελίδα του βιβλίου.

Θα περάσεις υπέροχα μέσα από τη συναρπαστική αυτή ιστορία και θα εκτιμήσεις την αλλαγή του ήρωα του βιβλίου, που η αγάπη τον μεταμορφώνει από γυναικά σε ερωτευμένο εραστή.

Ό,τι καλύτερο για το καλοκαίρι!

 

Πηγή: www.tsemperlidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης