ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Lisa Kleypas: Από την άκρη του κόσμου, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 06/07/2020 0 comments

Lisa Kleypas

Από την άκρη του κόσμου

Εκδόσεις Elxis

 

Ένα δυνατό μυθιστόρημα, που θα σου κάνει ευχάριστη παρέα στην παραλία. Η Χέιβεν Τράβις είναι κόρη μιας πλούσιας οικογένειας του Τέξας. Αν και κληρονόμος μιας αμύθητης οικογενειακής περιουσίας, μαζί με τους τρεις αδελφούς της, δεν διατηρεί καλές σχέσεις με τον πατέρα της. Όταν γνωρίζει τον Νικ, αρνείται να ακούσει τις συμβουλές της οικογένειας που την αποτρέπουν από το να κάνει σχέση μαζί του, γιατί τον θεωρούν προικοθήρα. Εκείνη, τραβάει το δικό της δρόμο.

Στο μεταξύ, μια σπίθα ανάβει ανάμεσα στη Χέιβεν και στον Χάρντι Κέιτς. Εκείνος είναι ένας αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, που έρχεται από την άκρη του κόσμου, από το περιθώριο της κοινωνίας. Είναι όμως και εχθρός της οικογένειάς της.

Αγνοώντας τη φλόγα που νιώθει για τον Χάρντι, η Χέιβεν παντρεύεται τελικά τον αρραβωνιαστικό της , το Νικ.

Και τότε αρχίζει ο εφιάλτης. Γιατί ο Νικ έχει διαταραγμένη, ναρκισσιστική προσωπικότητα με βίαιες εκρήξεις. Η Χέιβεν λοιπόν ζει μια κόλαση ψυχολογικής και σωματικής βίας, απομονωμένη από την οικογένειά της.

Κάποια στιγμή, θα φτάσει ο κόμπος στο χτένι και η Χέιβεν θα κάνει την ανατροπή, για να ζήσει τη ζωή που άξιζε εξαρχής.

Ένα ρομαντικό μυθιστόρημα με μεγάλες δόσεις πραγματικότητας και ρεαλισμού. Η συγγραφέας περιγράφει με βαθιές γνώσεις ψυχολογίας την διαταραγμένη προσωπικότητα του Νικ, καθώς και την ψυχοσύνθεση των γυναικών που δέχονται το bullying.

Περιγράφει επίσης και το δρόμο της σωτηρίας μέσα από τη λύτρωση που φέρνουν η αυτογνωσία και ο σωστός έρωτας…

Στις σελίδες του μυθιστορήματος, η αναγνώστρια θα ζήσει μαζί με την ηρωίδα όλες τις μεταπτώσεις της, μέχρι να βρει τον εαυτό της και την αγάπη.

Σκηνές σεξ, συγκρούσεις, αγωνία, ανατροπές και εσωτερικές δυνάμεις που παλεύουν να υπερισχύσουν, κρατούν την αναγνώστρια σε εγρήγορση, με μια χειμαρρώδη πλοκή γεμάτη ενδιαφέρον.

Η ιστορία της Kleypas που είναι ένα ακόμα παγκόσμιο best seller της συγγραφέως, περιγράφει την κοινωνία του Τέξας, με τον πλούτο, την αλαζονεία και την ισχύ που δίνουν στους πετυχημένους οι πετρελαιοπηγές της Πολιτείας.

Θα περάσεις υπέροχα, θα το απολαύσεις και θα το τελειώσεις σε δύο μέρες το πολύ!

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης