ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Lauren Asher: Ψιλά Γράμματα, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 22/12/2023 0 comments

Lauren Asher

Ψιλά Γράμματα

Εκδόσεις Ψυχογιός

Μια ευχάριστη αισθηματική περιπέτεια, πασπαλισμένη με πολλές πιπεράτες ερωτικές σκηνές. Όπως όλοι οι ζουμεροί έρωτες, και ο συγκεκριμένος ξεκινάει με μια αντιπάθεια και συγκρούσεις για να καταλήξει σε ένα δυνατό αίσθημα.

Αυτό είναι το πρώτο βιβλίο από τη σειρά των μπεστ σέλερ, όπου πρωταγωνιστούν τρεις δισεκατομμυριούχοι αδελφοί και οι γυναίκες που θα τους κάνουν να γονατίσουν.

Τα τρία αδέλφια είναι ο πρωτότοκος Ντέκλαν, ο δεύτερος γιος, Καλ, και ο βενιαμίν Ρόουλαντ. Τα αδέλφια αυτά έχουν μόλις κληρονομήσει από τον παππού τους μια αμύθητη περιουσία. Είναι ιδιοκτήτες της Ντρίμλαντ, ενός θεματικού πάρκου, τύπου Ντίσνεϋλαντ.

Ο Ρόουλαντ, λοιπόν, πριν πάρει τη θέση του στην εταιρεία και πριν περάσει η περιουσία του παππού στα χέρια του, πρέπει να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει την αξία του. Ο ίδιος δεν θέλει να έχει σχέση με την επιχείρηση, είναι καλλιτεχνικός τύπος και του αρέσει η ζωγραφική. Παρόλα αυτά, από σεβασμό στη μνήμη του παππού του, θα δοκιμάσει.

Η Ζάρα είναι μια από τις εκατοντάδες υπαλλήλους της εταιρείας του Ρόουλαντ. Η γνωριμία τους ξεκινάει στραβά αφού εκείνη, μεθυσμένη, του στέλνει μια επικριτική πρόταση για το πάρκο. Αντί να την απολύσει, ο Ρόουλαντ της προσφέρει μια ονειρεμένη θέση και προαγωγή. Μόνο που ο Ρόουλαντ είναι, παρά το νεαρό της ηλικίας του, το πιο απαιτητικό αφεντικό του κόσμου.

Το ενδιαφέρον και των δυο για το μέλλον της Ντρίμαλαντ τους ενώνει και καταλήγουν να ερωτεύονται. Εκείνον, τον ελκύει η Ζάρα γιατί είναι όμορφη, αμέριμνη, αθώα. Εκείνης της αρέσει η δημιουργικότητα και το πάθος για τη ζωή, του Ρόουλαντ.

Με πολλές δόσεις χιούμορ και σεξ, τολμηρό λεξιλόγιο, κόντρες και έντονα συναισθήματα, το βιβλίο θα σας κάνει να περάσετε ευχάριστες ώρες.

Φωτό από: https://depositphotos.com/gr/

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης