ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Βιβλίο της Danielle Steel: The Right Time, περίληψη και κριτική του βιβλίου.

Post by: 07/01/2019 0 comments

Danielle Steel

The Right Time

Εκδόσεις Pan Macmillan

 

Ένα δυνατό μυθιστόρημα με ένα δυνατό μήνυμα: γυναίκες μπορείτε να πάρετε τη δύναμη στα χέρια σας και να κάνετε αυτό που θέλετε στη ζωή.

 • Η Ντανιέλ Στηλ (Danielle Steel) είναι μια Αμερικανίδα συγγραφέας, που έχει πουλήσει πάνω από 650 εκατομμύρια αντίτυπα. Τα βιβλία της έχουν πάντα δυνατές ηρωίδες και σύγχρονη πλοκή.
 • Το βιβλίο της The Right Time (Η σωστή στιγμή), είναι η ιστορία της Αλεξάνδρας Γουίλσον που στα εφτά της μένει ορφανή από μητέρα και στα δεκατέσσερα από πατέρα. Έτσι κι αλλιώς, η Κουβανέζα μάνα της ήταν πάντοτε απούσα και η Άλεξ μεγάλωσε με τον πατέρα της, ο οποίος λάτρευε να διαβάζει μυθιστορήματα μυστηρίου και θρίλερ και, κοντά του, τα διάβαζε και η ίδια. Ονειρευόταν να γράψει και εκείνη, με τη σειρά της, το δικό της βιβλίο μυστηρίου και ο πατέρας της τη συμβούλεψε, αν το κάνει, να χρησιμοποιήσει αντρικό ψευδώνυμο. Γιατί κατά τη γνώμη του, τα αστυνομικά θρίλερ τα διαβάζουν κυρίως άντρες, οι οποίοι δεν θα διάβαζαν βιβλίο αγωνίας γραμμένο από γυναίκα.
 • Όταν χάνει τον πατέρα της, στα 14 της χρόνια, η Άλεξ “υιοθετείται” από είκοσι καλόγριες που ζουν σε ένα κοινόβιο στη Βοστώνη.
 • Σύντομα, μπαίνει στο πανεπιστήμιο και γράφει το πρώτο της θρίλερ που εκδίδεται στα δεκαεννιά της χρόνια, με αντρικό ψευδώνυμο. Γίνεται αμέσως best seller.
 • Και εκεί αρχίζουν τα δύσκολα. Πραγματικά, η Άλεξ ζει μια κρυφή ζωή, παριστάνοντας μια την εκπαιδευόμενη συγγραφέα, μια την επιμελήτρια έκδοσης και μια τη βοηθό του Αλεξάντερ Γκρην, της “περσόνας” που υπογράφει τα βιβλία της.
 • Συναντά τη ζήλια και το φθόνο από συμφοιτητές, καθηγητές και παραγωγούς του Χόλυγουντ που συνεργάζονται μαζί της, αγνοώντας την πραγματική της ταυτότητα, προκειμένου να γυρίσουν ταινία το πρώτο της βιβλίο.Ο σωστός χρόνος και η σωστή στιγμή για να αποκαλύψει την αλήθεια, για να αγαπήσει και να αγαπηθεί, φαίνεται ότι δεν έρχεται ποτέ. Η τιμή που θα πληρώσει αν κάνει γνωστή την ταυτότητά της θα είναι πολύ μεγάλη.
 • Όμως, η στιγμή έρχεται και η Άλεξ θα ομολογήσει το αληθινό της όνομα στον άντρα που θα κατακτήσει την καρδιά της τη σωστή στιγμή.Θα ευτυχήσει ή θα το πληρώσει; Η δύναμη των βιβλίων της και η φήμη τους θα συνεχιστεί ή η ευτυχία θα παραλύσει το κίνητρό της για έκφραση;

  Ο χρόνος με τις ανατροπές της μοίρας θα το δείξει και η αγωνία για το παρακάτω κρατάει τον αναγνώστη σε συνεχή εγρήγορση.

 • Μια ιστορία με ήρωες γεμάτους αδυναμίες και δυνατά συναισθήματα, ένα μυθιστόρημα για το πώς καθεμία μας επιδιώκει να πραγματοποιήσει τα όνειρα και τις φιλοδοξίες της.
 • Αληθινό, καταιγιστικό, δυνατό! Θα σε ενθουσιάσει!

Το διάβασα στα αγγλικά.

Πηγή: www.tsemperlidou.gr

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης