ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Vision in White

Vision in White

Post by: 19/08/2013 0 comments

                                                            ΒΙΒΛΙΟ – Μυθιστόρημα

Νόρα Ρόμπερτς

Vision in White

Book one in the bride quartet

Εκδόσεις The Berklay Publishing Group

Νόρα Ρόμπερτς, η συγγραφέας των μεγαλύτερων best seller του κόσμου. Έχει πουλήσει πάνω από 300 εκατομμύρια αντίτυπα.

Το μυθιστόρημα «Όραμα (όνειρο) στα Λευκά» είναι το πρώτο της σειράς 4 μυθιστορημάτων για νύφες. Ίσως επειδή οι ηρωίδες των 4 βιβλίων είναι 4 φίλες-συνεταίροι σε μια εταιρία που διοργανώνει γάμους.

– Η κοκκινομάλλα Μακένζι Έλλιοτ η φωτογράφος
– Η καστανή Έμμα η ζαχαροπλάστης
– Η Πάρκερ η μάνατζερ
– Η Λώρελ η ανθοπώλης

Οι 4 φίλες μαζί, είναι wedding planners της εταιρίας «Vows» (Όρκοι) για γάμους που οργανώνονται στο κτήμα της Πάρκερ, έξω από τη Νέα Υόρκη.

Σε αυτό το βιβλίο παρακολουθούμε την ιστορία της Μακένζι. Η όμορφη φωτογράφος έχει μια μητέρα συμφεροντολόγα που αλλάζει συνεχώς συντρόφους και απομυζά τα χρήματα της κόρης της. Ο πατέρας της έχει δημιουργήσει νέα οικογένεια και δεν ασχολείται με την πρώτη του κόρη.

Καθώς οργανώνουν ένα γάμο, η Μακένζι «πέφτει» πάνω στον Κάρτερ, αδελφό της νύφης. Ο Κάρτερ είναι το εντελώς αντίθετο της «Μακ». Οργανωμένος, σταθερός, σοβαρός, καθηγητής αγγλικών στο γυμνάσιο.

Σαν ανεξάρτητο, ελεύθερο και ανασφαλές πνεύμα, η Μακένζι σκέφτεται να κάνει μια περιστασιακή σχέση με τον Κάρτερ.

Όμως, το απλό φλερτ σιγά σιγά μετατρέπεται σε συναισθηματικό δέσιμο και η Μακ με τη βοήθεια των φιλενάδων και συνεταίρων της θα χτίσει ευτυχισμένες αναμνήσεις.

Μόνο που μαθαίνοντας το γεγονός της σχέσης τους, η πρώην φίλη του Κάρτερ επανακάμπτει με στόχο να διεκδικήσει και πάλι τον άντρα που η ίδια άφησε πριν μήνες. Αχ, οι ανταγωνιστικές γυναίκες! Ο Κάρτερ, όμως, είναι βράχος και η Μακένζι, θα φορέσει στο δάχτυλο ένα υπέροχο δαχτυλίδι αρραβώνων (το όλο στήσιμο του βιβλίου μου θύμισε το δικό μου «Κεραυνοβόλο Γάμο». Το έγραψα πριν γίνουν της μόδας οι wedding planners, από αγάπη και γω στην ιεροτελεστία του γάμου, τούλια, λουλούδια, εμβατήρια, τούρτες, παρανυφάκια, πέπλα! Υπάρχει ωραιότερη ατμόσφαιρα;)

Αν σου αρέσει η Νόρα Ρόμπερτς, το βιβλίο είναι ακριβώς αυτό: ρομαντικό, ερωτικό με χάππυ έντ. Γιατί να μην το πάρεις;

Για να το αγοράσεις στα αγγλικά, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης