ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

To the Moon and back

To the Moon and back

Post by: 26/11/2012 0 comments

ΒιβλίοΜυθιστόρημα

Jill Mansell

To the Moon and back

Εκδόσεις HeadLineReview

Ένα πολύ χαριτωμένο μυθιστόρημα με συνεχείς ανατροπές. Οι ιστορίες των χαρακτήρων του εμπλέκονται μεταξύ τους καθώς και σε δυσκολίες ή καθημερινά θέματα με απροσδόκητο τρόπο.

Η Έλλι Κένταλ είναι 28 χρονών και χάνει τον άντρα της σε ατύχημα. Ο πεθερός της, γνωστός ηθοποιός του Χόλλυγουντ, της νοικιάζει ένα σπίτι στο Notting Hill για να τη βοηθήσει. Εκεί η Έλλι γνωρίζει την Ρου, μια γειτόνισσα ερωτευμένη με έναν παντρεμένο άντρα.

Στο μεταξύ η Έλλι για να επιβιώσει πιάνει δουλειά σαν προσωπική βοηθός του επιχειρηματία Ζακ ΜακΛάρεν.

Κι εδώ αρχίζουν να διασταυρώνονται οι ιστορίες. Ο Ζακ θέλει την Έλλι αλλά δεν τολμάει να της το εκφράσει (το ίδιο και εκείνη αλλά δεν τολμάει να σκεφτεί σχέση με το αφεντικό της). Έτσι ο Ζακ βλέπει την Έλλι να κάνει απόπειρες δεσμού με τον Τοντ, παλιό φίλο του άντρα της και μετά με τον Τζο.

Ο Τόνυ, ο πεθερός, ερωτεύεται τη Μάρθα, μια ζωγράφο που του κρύβει ότι είναι παντρεμένη με τον Χένρυ, έναν άντρα που ζει σε ίδρυμα.

Η Ρου πηγαίνει να γνωρίσει τη μανικιουρίστα σύζυγο του αγαπημένου της, που κάθε άλλο παρά «γκρινιάρα και στριμμένη» είναι, σύμφωνα με τις περιγραφές του. Και που κάθε άλλο παρά ο εραστής της πρόκειται να χωρίσει, αφού όχι μόνο είναι παντρεμένος, αλλά, έχει ταυτόχρονα δύο ερωμένες.

Τελικά, ποιός μένει με ποιόν; Ποιοι καταφέρνουν να ενώσουν τα μονοπάτια τους και πώς «εφαρμόζεται» δικαιοσύνη πάνω στους ψεύτες;

Οι απαντήσεις μέσα στο συναρπαστικό μυθιστόρημα «Στο φεγγάρι και πίσω». Ανάλαφρο, ευχάριστο, ενδιαφέρον, σέξυ, αστείο. Θα γελάσεις και θα ευχαριστηθείς.

Θα το αγοράσεις. Πού αλλού θα βρεις τόσες ενδιαφέρουσες ιστορίες μαζεμένες σε ένα μυθιστόρημα;

Αν θες να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

 

 

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης