ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Three Amazing Things About You

Post by: 25/07/2016 0 comments

Jill Mansell

Three Amazing Things About You

Εκδόσεις Headline Review

“Τρία καταπληκτικά πράγματα για σένα”. Αυτό το μυθιστόρημα είναι μια μοντέρνα τριπλή ιστορία, δυνατή και ευαίσθητη ταυτόχρονα.

Ένα υπέροχο, καλογραμμένο μυθιστόρημα για τις ζωές 3 νεαρών γυναικών που, οι συμπτώσεις, τις φέρνουν κοντά.

Η Χάλλι που είναι ερωτευμένη με ένα έρωτα απαγορευμένο. Η Φλο αγαπάει μεν τον Ζέντερ, αλλά ο φίλος της έχει μια ανυπόφορη αδελφή που δεν την εγκρίνει.

Και η Τάσα, που αν και συντηρητική, ερωτεύεται έναν άντρα αεικίνητο και λάτρη των extreme σπορ.

Η Χάλλι έχει ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που μόνο με δωρεά οργάνου μπορεί να εξακολουθήσει να ζει. Παρόλα αυτά, ζει τη ζωή με ενθουσιασμό, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό.

Θα βρει δωρητή; Και ποιος θα είναι αυτός; Και πώς θα αντέξει βλέποντας τον γιατρό που την παρακολουθεί και για τον οποίο τρέφει ερωτικά αισθήματα να σχετίζεται ξανά με την πρώην του;

Η Φλο, πάλι, παρακολουθεί τα “χουνέρια” που κάνει καθημερινά η αδελφή του Ζέντερ στον αδελφό της καθώς και τα πισώπλατα μαχαιρώματα με κατηγορίες για την ίδια, προκειμένου να δηλητηριάσει τη σχέση της με το Ζέντερ. Θα αντέξει η σχέση τους ή μήπως θα πάρει μια απροσδόκητη τροπή;

Η Τάσα ψάχνει την κάρτα της στα σκουπίδια. Από το κοντινό καφέ γελάνε, παρεξηγώντας την περίπτωσή της. Ένας, όμως, από την παρέα, ο πιο ριψοκίνδυνος, έρχεται να της μιλήσει. Και όχι μόνο αυτό. Στήνεται δώδεκα ώρες στο αεροδρόμιο περιμένοντάς την να γυρίσει από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές της. Έτσι αρχίζει ο έρωτάς τους.

Η εξέλιξη των ιστοριών είναι συναρπαστική και γεμάτη ανατροπές. Ο τίτλος του βιβλίου “Τρία καταπληκτικά πράγματα για σένα” προέρχεται από την ονομασία του ιστότοπου της Χάλλι. Κάθε αναγνώστης πρέπει να δηλώνει 3 καταπληκτικά πράγματα για τον εαυτό του.

Εκτός από τις ερωτικές ιστορίες, πολύ ανθρώπινες πραγματικά, το μυθιστόρημα θίγει και ένα πολύ σοβαρό θέμα: αυτό της δωρεάς οργάνων, των δωρητών οργάνων και τη σωτηρία της ζωής αυτών που έχουν χάσει κάθε ελπίδα να ζουν. Επομένως το μυθιστόρημα εκπληρώνει και έναν κοινωνικό σκοπό.

Ένα υπέροχο, αισιόδοξο μυθιστόρημα που θα σε γεμίσει με θετικά συναισθήματα.

#tsemperlidou.gr, ευτυχία, θετική σκέψη, αισιοδοξία, αυτοβοήθεια

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης