ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

The Power Trip

Post by: 05/09/2016 0 comments

Jackie Collins

The Power Trip

Εκδόσεις Simon & Schuster

Αυτό το υπέροχο κοσμοπολίτικο μυθιστόρημα το έχω βάλει στο “μάτι” να το διαβάσω από το 2012 που κυκλοφόρησε.

Δεν ξέρω αν κυκλοφορεί στα ελληνικά, εγώ θα το μετέφραζα “Το ταξίδι των ισχυρών”.

 • Η Τζάκι Κόλλινς, που πέρυσι έφυγε από τη ζωή, υπήρξε η αγαπημένη των ανθρώπων του Χόλυγουντ, που πάντοτε της εκμυστηρευόντουσαν τα μυστικά τους. Έτσι, σε όλα τα βιβλία της, αποκαλύπτονται και αλήθειες για διάσημους, πλούσιους και ισχυρούς από το χώρο του κινηματογράφου και των μίντια, που, διαφορετικά, δεν θα τα μαθαίναμε ποτέ.

 

 • Αυτό εδώ είναι ένα θρίλερ με όλα τα συστατικά ενός υπέροχου μυθιστορήματος. Κοσμοπολίτικη παρέα, δυναμικές συγκρούσεις, απληστία, σεξ. Ό,τι καλύτερο για να διαβάσεις στις διακοπές ή σε ένα βαρετό Σαββατοκύριακο!
 • Έξι ζευγάρια που δεν γνωρίζονται μεταξύ τους, προσκαλούνται σε ένα ταξίδι που θα τους μείνει αξέχαστο. Ένας πάμπλουτος Ρώσος ολιγάρχης που συνδέεται με ένα διάσημο σέξι μοντέλο, καλεί για μια κρουαζιέρα στο Μεξικό, δώδεκα πρόσωπα στο τετραώροφο, ολοκαίνουριο γιότ του, τελευταίας τεχνολογίας.
 • Καλεσμένοι; Ο Αμερικανός γερουσιαστής και η δυστυχισμένη γυναίκα του. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλυγουντ και η νεαρή – πρώην σερβιτόρα – σύντροφός του. Ο πασίγνωστος μαύρος ποδοσφαιριστής και η διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων, γυναίκα του. Ο πασίγνωστος Λατίνος τραγουδιστής μαζί με τον γηραιότερο Άγγλο εραστή του. Και ο ανυπότακτος δημοσιογράφος και συγγραφέας με την Κινέζα φίλη του. Έξι ζευγάρια.Ανάμεσά τους υπάρχει σεξ, πολύ σεξ, και δυναμικές χαρακτήρων που προκαλούν συγκρούσεις, εντάσεις, απειλές για χωρισμούς… γενικά ποιος έχει το πάνω χέρι στη σχέση και ποιος όχι.

 

 • Όμως, ο Ρώσος ολιγάρχης έχει εχθρούς από το παρελθόν. Και οι εχθροί του οργανώνουν μια πειρατεία, με στόχο να πάρουν λύτρα. Ακόμα και οι πειρατές, όμως, έχουν μεταξύ τους διαφορές, απληστία και συγκρούσεις. Παρά τη βοήθεια μέσα από το προσωπικό του γιότ που τους δίνει μια συνοδός-προδότης, οι κακοποιοί έχουν, καθένας τη δική του ατζέντα.

 

 • Έτσι, καθ’ οδόν προς το σκάφος, ο Μεξικάνος επικεφαλής μια ομάδας έμπειρων Σομαλών πειρατών, αλλάζει τα σχέδια του αρχηγού του (που δίνει εντολές από την ξηρά) και αποφασίζει να απαγάγει το Ρώσο ολιγάρχη για πάρτη του και να εισπράξει αυτός τα λύτρα.
 • Από εκεί, αρχίζει μια καταιγιστική σειρά γεγονότων που δεν σε αφήνουν να ανασάνεις. Θρίλερ! Αγωνία, και δεν σταματάς το βιβλίο ούτε για να τσιμπήσεις μια μπουκιά.
 • Εξαιρετικό! Θα έρθουν τα πάνω-κάτω και οι καλοί θα τα βάλουν με τους κακούς. Το τέλος του βιβλίου διευκρινίζει αρκετά, αλλού δίνει αίσιο τέλος, αλλού όχι, και αλλού είναι άγνωστο που θα καταλήξουν οι ήρωες.
 • Συναρπαστικό, σημερινό, πραγματικό… και πασπαλισμένο με την απαραίτητη χρυσόσκονη της Τζάκι Κόλλινς που άνοιγε την κουρτίνα για να δούμε εμείς οι αναγνώστες τι κρύβεται πίσω από το χρήμα, την ισχύ και τη δόξα.
 • Η συγγραφέας κάνει πολλές σεξουαλικές περιγραφές με γλώσσα τολμηρή, λέγοντας τα πάντα με το όνομά τους.
 • Με εύκολα αγγλικά. Θα περάσεις τις πιο ωραίες ώρες!
Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης