ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

The Next Always

The Next Always

Post by: 29/07/2013 0 comments

                                                           ΒΙΒΛΙΟΜυθιστόρημα

Nora Robers

The Next Always

Book one on the Inn Boons Boro Trilogy

Εκδόσεις Piatkus

Η Νόρα Ρόμπερτς είναι η πιο πετυχημένη μυθιστοριογράφος του πλανήτη Γη. Έχει γράψει 200 (!!!) βιβλία που έχουν πουλήσει 300.000.000 αντίτυπα!

Το μυθιστόρημα «Το επόμενο πάντα» είναι το πρώτο της τριλογίας που θα λαμβάνει χώρα στον αναπαλαιωμένο ξενώνα Boons Boro στο Ρίτσμοντ.

Ο ξενώνας είναι 120 ετών, παλιός και ετοιμόρροπος. Φήμες λένε ότι είναι και στοιχειωμένος. Όμως αναλαμβάνουν την αναπαλαίωση και διαχείρισή του οι 3 αδελφοί Μοντγκόμερυ μαζί με την χήρα μητέρα τους.

Συμπτωματικά και οι 3 αδελφοί είναι ανύπαντροι, δουλευτεράδες και διασκεδάζουν τρώγοντας πίτσες, πίνοντας μπύρες. Δεν ενδιαφέρονται για δέσμευση, δεν έχουν σοβαρή σχέση.

Στο μεταξύ, στην πόλη έχει επιστρέψει η Κλαιρ, χήρα στρατιωτικού που σκοτώθηκε στο Ιράκ που ζει μαζί με τα τρία της παιδιά. Νέα, όμορφη, μορφωμένη, έχει ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο για να εξασφαλίσει τα προς το ζειν.

Η Κλαιρ είναι η νεανική φαντασίωση του Μπέκετ, του αρχιτέκτονα από τους τρεις αδελφούς Μοντγκόμερυ. Την ήθελε στο σχολείο αλλά την πρόλαβε άλλος.

Τώρα, λοιπόν, η μοίρα τη στέλνει πάλι μπροστά του. Αυτή τη φορά είναι αποφασισμένος να κερδίσει την καρδιά της.

Και τι δεν κάνει για να την κατακτήσει: της αναθέτει να γράψει ένα φυλλάδιο για τον ξενώνα, της διασκεδάζει τα παιδιά καλοπιάνοντάς τα με παιχνίδια, και, τέλος, σαν βέρος ιππότης τη σώζει από ένα σχιζοφρενή που έχει ψύχωση μαζί της (αυτό με τη βοήθεια του φαντάσματος του ξενώνα!!!!)

Δεν είναι τυχαία αναγνωρισμένη παγκοσμίως.

Μια απλή ιστορία που εγώ θα έγραφα σε 10 σελίδες, γίνεται στα θαυματουργά χέρια της Νόρα Ρόμπερτς (λένε πως έχει εκδώσει τόσα πολλά μυθιστορήματα γιατί τα γράφει μαζί με μια ομάδα) ένα ενδιαφέρον μυθιστόρημα – και χαριτωμένο – 340 σελίδων.

Δεν υπάρχει πιο χαλαρωτική παρέα από αυτό.

Αν θέλεις να το αγοράσεις, κάνε κλικ εδώ:

Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης