ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ

Όταν φεύγουν τα Σύννεφα

Post by: 13/06/2016 0 comments

Άννα Γαλανού

Όταν φεύγουν τα Σύννεφα

Εκδόσεις Διόπτρα

Ένα σύγχρονο μυθιστόρημα που συνδυάζει όσα θα ήθελες από ένα βιβλίο: έρωτα, πλεκτάνες και ανατροπές, αστυνομική πλοκή, οικονομικές συγκρούσεις.

  • Στην αρχή ξεκινάει σαν μια νορμάλ ιστορία, με νορμάλ ανθρώπους, λίγο κοσμοπολίτες, λίγο επιτυχημένους, λίγο θλιμμένους, λίγο να αναζητούν κάτι καλύτερο στη ζωή. Και ξαφνικά, η Άννα Γαλανού, η συγγραφέας, που σε άφησε να πιστέψεις ότι η ιστορία της θα εξελιχθεί σε μια κοινωνική, ίσως και ερωτική ιστορία, αρχίζει να σε κατακλύζει με μια σειρά αιφνιδιαστικών γεγονότων, ανατρέποντας κάθε σου εικασία. Η μία ανατροπή ακολουθεί την άλλη, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον σου ως την τελευταία σελίδα, καθώς περιμένεις την κορύφωση και την αποκάλυψη των μυστικών.
  • Ήρωες του βιβλίου είναι η Χριστίνα, επιτυχημένη τηλεπαρουσιάστρια, παντρεμένη με τον Αλέξη, πλούσιο επιχειρηματία και ο Κώστας, ένας επίσης σύγχρονος άνθρωπος των επιχειρήσεων, μοναχικός και ερωτευμένος με τη Χριστίνα.
  • Η Χριστίνα είναι στενά δεμένη με τη μητέρα της, Φανή, η οποία όχι μόνο ξέρει πολλά οικογενειακά μυστικά που έχουν ξεκινήσει μια γενιά πριν, αλλά και έχει κάνει τα πάντα για να προφυλάξει την κόρη της από τις συνέπειές τους. Όμως η ίδια η Χριστίνα δεν γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν της, ούτε για τους κινδύνους στους οποίους έχει, άθελα της, εκτεθεί. Δεν είναι σε θέση να εκτιμήσει ούτε και το ρόλο της Ελίνας που έχει μπει στη ζωή της και την ταρακουνάει.
  • Το κοσμοπολίτικο φόντο στο οποίο διαδραματίζεται η ιστορία του βιβλίου περιέχει τους καλούς και τους κακούς, αδίστακτους απατεώνες, ρομαντικούς ερωτευμένους, χρήμα, συγκρούσεις, απόπειρες φόνου, συγκάλυψη εγκλημάτων και απότομες προσγειώσεις των πιο αθώων από τους ήρωες.
  • Σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της πλοκής παίζει το πεπρωμένο του ανθρώπου και οι συμπτώσεις που φέρνει στη ζωή των ηρώων, σαν σταλμένες για να βγάλουν στο φως την αλήθεια. Μόνο που η αλήθεια είναι επώδυνη και για να λάμψει χρειάζονται θυσίες.
  • Το μυθιστόρημα αυτό “Όταν φεύγουν τα Σύννεφα” είναι μια υπέροχη παρέα όπου κι αν βρίσκεσαι, στην πόλη ή σε διακοπές. Θα σε ενθουσιάσει.
Η ιστοσελίδα έχει πληροφοριακό χαρακτήρα. Διαβάστε τους όρους χρήσης